Csontsoványra fogyott a rákbeteg Katalin hercegné - fotó

Vágólapra másolva!
Katalin hercegné megjelent a hétvégén a brit királyi család egy fontos eseményén. Fél év után mutatkozott először a nyilvánosság előtt Vilmos herceg beteg felesége, akiért egy ország aggódik.
Vágólapra másolva!

Kate széles mosollyal az arcán, makulátlan külsővel mutatkozott, ám láthatóan sokat fogyott, látványos előtte-utána képre hívták fel a figyelmet a rajongók.

Mindenkit meglepett Katalin hercegné

Katalin hercegné januárban mutatkozott utoljára a nyilvánosság előtt, majd váratlanul eltűnt a kíváncsi szemek elől. Tekintve, hogy egészen addig jóformán heti rendszerességgel jelent meg különböző eseményeken, rendezvényeken, gyanússá vált az eltűnése. Sokan már úgy vélték, hogy hűtlen volt hozzá, s szeretőjére akarja cserélni őt, ezért bújt el a nyilvánosság elől. Végül Kate egy megrázó videóüzenetben tett pontot a találgatások végére. Bevallotta: 

év elején a hasi műtétje utáni vizsgálatok rákos elváltozást mutattak ki a szervezetében, ami miatt kemoterápiás kezelést is kapott.

Ezután már megértőbbek voltak vele, s sokakat nem lepett meg, hogy rendre maradt távol a család hivatalos megjelenéseiről. Sokakat meglepett hát, hogy a hétvégén megjelent a Trooping the Colour nevű rendezvényen, amin hagyományosan a mindenkori uralkodó születésnapját ünneplik.

Újra viselte a fehér ruháját

Kate védelmező édesanyaként három gyereke közelében, mosolyogva lépett a nyilvánosság elé, a közvélemény pedig teljesen odavolt, hogy újra láthatják a szeretett hercegnét. Azonban vitathatatlan, hogy a betegsége és a kíméletlen kezelés nyomot hagyott a külsején. Szeme alatt sötét karikák ültek, s az egyébként is sudár hercegné, most még vékonyabb lett - számolt be róla a Bors.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről