Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egy férfit elraboltak, majd meztelenül kidobtak az erdőben

Vágólapra másolva!
Egy férfit két ismerőse brutálisan bántalmazott: megverték, elrabolták, majd kidobták őt egy csehországi erdőben. Az emberrablást jelenleg a chemnitzi bíróság tárgyalja.
Vágólapra másolva!

Két éve ősszel az áldozat, Jens gyanútlanul utazott két ismerősével, hogy meglátogassák egy közös barátjukat egy határ menti kisvárosban. Információk szerint azonban a két férfi egyike váratlanul megütötte Jenst, akit ezt követően bezártak az autó csomagtartójába és átvittek a határon – írta a Bild.

Itt a két részeg és bedrogozott támadó arra kényszerítette áldozatát, hogy szálljon ki a kocsiból és vetkőzzön le.

erdő
Képünk illusztráció!
Fotó: AFP / Mathieu Thomasset / Hans Lucas

Azt hittem, hogy le fognak szúrni

– mondta az első tárgyaláson a fiatal férfi, akinek azonban szerencséje volt, mivel támadói ezt követően arra kérték, hogy fusson el.

Jens végül kijutott az erdőből, akihez a helyiek riasztották a rendőröket. A két elkövető az incidens után az áldozat kocsijával hajtott el a helyszínről, a hatóságok azonban hamar elkapták a tetteseket és súlyos testi sértéssel, valamint rablással vádolták meg őket.

A két férfi a bíróságon azt állította, hogy áldozatukat meg akarták büntetni. Egyelőre úgy tudni, hogy egy nézeteltérés miatt követték el a bűncselekményt - írta a Tények.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy embertelen megpróbáltatásokon ment keresztül a kenyai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KCB kapusa, Brian Olang'o, akit márciusban raboltak el Nairobiban. Elrabolták, megkéselték, majd az erdőbe dobták a futballkapust.

Teljesen meztelenül, törött csontokkal találtak rá a magyar sztárra is egy erdőben 2022-ben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről