Horror a vidámparkban, fejjel lefelé lógtak az emberek - videó

Vágólapra másolva!
Emberek maradtak fejjel lefelé lógva egy oregoni vidámparkban az egyik játék műszaki meghibásodása miatt.
Vágólapra másolva!

Körülbelül harminc embert mentettek ki egy oregoni vidámparkból a portlandi tűzoltók és a mentők, miután az egyik hullámvasút elakadt.

Sajnálom őket... annyira ijesztő

- mondta egy szemtanú, aki lefilmezte a pillanatot, amikor az Oaks Parkban fejjel lefelé lógtak az utasok.

A mentőszolgálat közölte, hogy minden vendéget kimentettek, és senki sem sérült meg az incidens következtében - írta a BBC.

Incidensek a vidámparkban

Óriási pánik tört ki egy floridai vidámparkban is tavaly, miután egy utasokkal teli körhinta hirtelen megállt. A kocsik elkezdtek ide-oda mozogni, emiatt néhány utas fejjel lefelé lógott.

Tavaly arról is írtunk, hogy gyerekek zuhantak ki egy vidámparki játékból Angliában. Két gyerek került kórházba, miután megsérültek az epsomi vásárban felállított pörgő-forgó vidámparki játékon.

Meghalt egy brit vidámparkban dolgozó férfi, miután súlyos fejsérülést szenvedett a hullámvasút tesztelése közben. A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy nem történt bűncselekmény.

A Disney World nem csak a felszabadult szórakozás, móka és kacagás helyszíne: tavaly május 15-én véres verekedés tört ki két család közt, egészen banális ok miatt. Az Orange megyei rendőrség a sajtó megkeresésére közölte, hogy a konfliktus abból adódott, hogy az egyik család a tábla előtt állt, amikor egy másik család fotót akart készíteni.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről