A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Súlyzóval a lábán került elő egy holttest a népszerű görögországi üdülőhelyen

Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen férfi holttestét találták meg vasárnap a görög fővárostól északkeletre egy népszerű strandnál, a lábához kötéllel rögzített 22 kilós súlyzóval - közölte a parti őrség.
Vágólapra másolva!

A hatóságokat vasárnap kora délután riasztották a Marathon városához közeli Schinias strandjához. A parttól mintegy 110 méterre egy búvár kiemelt egy holttestet a vízből. A férfit a helyszínen halottnak nyilvánították. 

A hatóságok szerint a holttest már több napja a vízben volt.

A férfi a becslések szerint 40-45 éves lehetett. A boncolásra később kerül sor. A közeli Rafina kikötőjének hatóságai jelenleg is vizsgálják az ügyet.

A tisztviselők nem közölték, hogy a strandon bárki is észrevette-e a holttestet. Ez a strand a régió egyik legnépszerűbb tengerparti célpontja.

Rövid időn belül ez a második hasonló eset

Egy emberi koponyát halásztak ki egy New Orleans-i vízfolyásból is, amelyhez egy edzőtermi súlyzó volt rögzítve. 

A koponyát a hónap elején találta meg egy férfi, aki egy piros kötelet és egy mágnest használt egy hídon, hogy kihúzza a dolgokat a vízből. A jelentést nemrég hozták nyilvánosságra. 

A horgász egy kézifegyvert és egy pisztolytárat is talált a vízben május 18-án.

A 15 kilós súlyzó a jelentés szerint a koponya köré volt kötözve. A koponyáról hiányzott az állkapocs és a felső fogsor.

A rendőrség búvárcsapata a múlt héten átkutatta a partot és a híd alatti területet. A New Orleans-i rendőrség egyelőre nem közölt további információkat az üggyel kapcsolatban, és az áldozat személyazonosságát sem hozták nyilvánosságra. Az áldozat azonosítása hónapokig is eltarthat. - írta a CBS.

Athletics hall - weights
Képünk illusztráció.
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / Zentralbild 

Korábban beszámoltunk egy rejtélyes esetről, amikor huszonegy nő és egy férfi maradványaira bukkantak rá egy - a Földközi-tengeren - sodródó gumicsónakban. A testek üzemanyagban hevertek a csónak aljában, nem tudni, pontosan mi történt.

Emberi koponyát találtak egy ausztráliai strandon is áprilisban. Egy eldugott strandon sétált egy illető a Dampier-félszigeten, Beagle Bay közelében, amikor egy valódi emberi koponyára bukkant.

Írtunk arról is, hogy mi történik egy holttesttel az óceánban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!