Véres emberi karral találtak rá a kocsijában egy bedrogozott sofőrre Texasban

Vágólapra másolva!
Egy texasi férfi - akit korábban már kétszer is elítéltek ittas vezetésért - halálra gázolt egy gyalogost. A rendőrség egy karral a járművében talált rá a sofőrre, miután megállították.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Juan Morgan Munoz ittas volt, amikor szombat kora reggel Dallasban kocsijával elütött és megölt egy gyalogost - jelentette a Fox Dallas. A férfi akkoriban felfüggesztett próbaidőn volt egy korábbi ittas vezetés miatt.

A Fox 4 News szerint Munoz fél órával a baleset után hívta a mentőket, és azt mondta, hogy továbbhajtott munkahelyére.

Amikor a rendőrök megállították észrevették, hogy 

a fehér BMW-nek lyuk van az első utasoldali szélvédőjén, és egy véres emberi kar van az első utasülésen. Ezenkívül Munoz erősen ittas állapotban volt.

A férfi a hatóságoknak azt állította, hogy a baleset idején munkába tartott. A férfi főnöke azonban azt mondta, hogy aznap este nem volt beosztva dolgozni.

Ezenkívül Munoz alkohol tesztjének eredménye kétszerese volt a megengedett határértéknek. Munoz azt mondta a rendőröknek, hogy kokain volt a szervezetében. 

Az áldozatot egyelőre nem azonosították, Munoz ellen vádat emeltek. 2018-ban Munoz bűnösnek vallotta magát ittas vezetés miatt, tavaly pedig letartóztatták ittas vezetésért Fort Worthben, ahol szintén elismerte bűnösségét, és 2 év próbaidőre ítélték - írja a Fox News.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről