Brutálisan meggyilkolta a saját fiát egy nő

Vágólapra másolva!
Az amerikai Minnesota államban élő Julissa Thaler úgy végzett a saját kisfiával, hogy többször is rálőtt egy sörétes puskával. A nő úgy bukott le, hogy a rendőrök igazoltatták vezetés közben és tiszta vér volt. A nőt életfogytiglani büntetésre ítélte a bíróság.
Vágólapra másolva!

A tragikus esetre akkor derült fény, amikor a rendőrséget egy autóshoz riasztottak 2022. május 19-én, aki egy hiányzó kerékkel és egy betört hátsó szélvédővel közlekedett. Amikor a rendőrök megállították a kocsit, Julissa Thaler úgy ült benne, hogy véres volt mindenhol és hús is volt mellette. Az asszony a rendőrségnek azt állította, hogy a vér egy tamponból származik, a hús pedig szarvashús, amit egy hentesnél vett. 

image

 A félórás kihallgatása után a nőt hazakísérték, és csak ezt követően találták meg kisfiának a maradványait az autó csomagtartójában, a gyilkos fegyver, egy sörétes puska mellett. A nő kilenc alkalommal lőtt rá a gyerekére a sörétespuskájával.  Megdöbbentő módon kiderült, hogy Thaler mindössze 10 nappal a halála előtt kapta meg Eli teljes felügyeleti jogát. Eli apja, Tony Hart, a bíróságon elmondta, hogy az asszonynak súlyos mentális és drogproblémái voltak, és ez vezethetett a szörnyű tetthez, de ezt nem vették figyelembe az ítélet meghozatalakor. 

Nikita Kronberg, Eli Hart korábbi nevelőanyja teljesen összetört, amikor megtudta, hogy mi történt Elie-vel, aki nagyon sok embernek jelentette a világot, és aki nagyon kedves és csodálatos teremtés volt. Elmondása szerint a kisfiú mindig mosolygott, és folyton felakarta fedezni a világot. 

Julissa Thalert az esküdtészék bűnösnek mondta ki gyilkosság miatt és életofgoytiglani büntetésre ítélték. Amikor a bíró kimondta a végleges ítéletet, az asszonyt, mintha ördög szállta volna meg, magából kikelve ordibálni kezdett. Káromkodva üvöltötte, hogy ártatlan, miközben szidta a bírót és az esküdteket is. 

Ahogy az Origo megírta, Olaszországban ölte meg lányukat egy pakisztáni házaspár, mert a lány nem akart kényszerházasságot kötni egy férfival, akit a szülei választottak ki neki. Emiatt a szülők olyan dühösek lettek gyerekükre, hogy meggyilkolták, majd elmenekültek Olaszországból és évekig bujkáltak.

Egy 23 éves virginiai nő brutális kegyetlenséggel végzett a három idősebb lakótársával. A rendőrök azonnal keresni kezdték a nőt, miután megtalálták a lakásban a holttesteket. Az egyik autópályán találták meg, de a nő nem akart megállni, ezért üldözni kezdték. Végül sikerült elfogniuk.

Forrás: Daily Star

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!