Meggyilkolta, bőröndbe rejtette, majd kidobta a barátnője holttestét egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy amerikai férfi féltékenységből meggyilkolta a barátnőjét Kolumbiában. A híres DJ holttestét egy szemetes konténerben találták meg, egy bőröndbe csomagolva. A férfit elítélte a bíróság.
Vágólapra másolva!

Az amerikai john Nelson Poulos féltékeny volt a barátnője, a 23 éves Valentina Trespalaciosra, aki ismert DJ volt a hazájában. 

Emiatt megverte a nőt, majd megfojtotta. 

Ezek után a holttestet egy bőröndbe csomagolta. Az otthona biztonsági kamerái fel is vették, ahogy a férfi egy hatalmas bőrönddel együtt jön ki a lakásból. A nő holttestét később egy szeméttel teli konténerben találták meg. 

A férfit tavaly januárban fogták el a rendőrök Panamában, miközben menekült a hatóságok elől. A barátnője meggyilkolásáért most a bíróság 42 év börtönbüntetésre ítélte - írja a CBS

Az Origo korábban megírta, hogy a kétéves kislányával élt együtt egy férfi, akinek a válása után súlyosbodott a mentális betegsége és emiatt egyre erőszakosabbá vált. Május végén a lányára támadt rá, az anyja megpróbálta megállítani az agresszív fiát, de sikertelenül. A támadás után a nagymama hívta a mentőket, akik azonnal kórházba vitték a kislányt, de az életét már nem tudták megmenteni.

Brazíliában szörnyű bűz terjengett egy házban, ezért a szomszédok kihívták a rendőrséget. Később kiderült, hogy egy holttest szagát érezték az ott lakók. A férfit a halála előtt barátnőjével látták utoljára, akiről később kiderült, hogy mérgezett desszertet adott a barátjának, majd megpróbált elmenekülni a helyszínről.

Angliában az egyik tengerparti strandon halálra késeltek egy nőt, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és később Londonban elfogták a gyilkost. A 34 éves, személyi edzőként dolgozó Amie Grayt halálra késelték, egy másik, 38 éves nőt pedig súlyosan megsebesítettek. 

Korábban Woodspring Suites-ba hívták a rendőröket, mivel egy házban egy férfi holttestét találták meg a szomszédok. A rendőrök és mentősök, amikor megvizsgálták a holttestet, akkor észrevették, hogy valaki megcsonkította. Ezután hamar eljutottak a férfi barátnőjéhez, aki először azt állította nekik, hogy nem akarta megölni a férfit, majd később beismerte a gyilkosságot és arról is mesélt, milyen elképesztő dolgot tett a férfi nemi szervével, miután megölte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről