A saját lányát gyilkolta meg brutálisan egy férfi

Vágólapra másolva!
Kétéves kislányával élt együtt egy férfi, akinek a válása után súlyosbodott a mentális betegsége és emiatt egyre erőszakosabbá vált. Május végén a lányára támadt rá, az anyja megpróbálta megállítani az agresszív fiát, de sikertelenül. A támadás után a nagymama hívta a mentőket, akik azonnal kórházba vitték a kislányt, de az életét már nem tudták megmenteni.
Vágólapra másolva!

Május 28-án a 33 éves Jeronimo A. Durant letartóztatta a floridai rendőrség, mivel a gyanú szerint a férfi megölte két éves kislányát. A letartóztatásra azután került sor, hogy aznap reggel a rendőrökhöz reggel 9 óra 42 perckor érkezett egy bejelentés, miszerint egy kislány súlyosan megsérült az egyik floridai házban. 

Amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, a konyhában megtalálták Melody Alana Rose Durant, akinek a nyaka erősen vérzett. A kislányt először a helyszínen látták el, majd kórházba vitték, de a gyerek életét már nem lehetett megmenti. 

helyszínelés, rendőrség, Florida, Amerika,  USA, Jeronimo A. Duran
Fotó: Fotó: CBS MIAMI/YOUTUBE / Fotó: CBS MIAMI/YOUTUBE

Az eddigi információk szerint a férfi a gyilkosság napján, reggel fél 8 körül hozta el lányát volt feleségétől, majd hazavitte abba a házba, ahol az anyjával élt együtt Floridában. 

Néhány perc múlva az apa rátámadt a kislányára és fojtogatni kezdte.

 A férfi akkor sem hagyta abba a gyerek bántalmazását, mikor az anyja fél 10 körül hazaért, és a konyhában észrevette, hogy fia meg akarja ölni a gyerekét. A nagymama rászólt a fiára, hogy fejezze be Melody fojtogatását. Azonban ekkora már a férfi annyira megőrült, hogy az anyjára sem hallgatott. A férfi anyja látta, hogy a kislány teste lila volt, ezért átment egy másik szobába és hívta a 911-et. 

Mikor a nagymama visszament a konyhába, addigra a férfi végzett a kislánnyal

Duran egy késsel elvágta a lánya torkát. 

Amikor a mentők a helyszínre értek, horrorisztikus látvány fogadta őket. A kislány testét vérbe fagyva találták meg a konyha padlóján, mellette egy véres késsel. 

A rendőrség Durant a házban elfogta és letartóztatta. A férfi a kihallgatásakor először tagadta a gyilkosságot, majd később elárulta a nyomozóknak, hogy 

súlyos mentális betegsége van, ami miatt antidepresszánsokat kell szednie.

 Azonban egy ideje nem vett be a gyógyszerekből, ezért zavarodott lett. 

A férfit a válása is megviselte, ugyanis a gyilkosság idején is zajlottak Melody láthatási jogáról szóló tárgyalások. Ráadásul az anya ellenezte, hogy a kislány a férfihez kerüljön. A nő a bíróságon elmondta, hogy Duran korábban pszichiátrián is járt a mentális betegsége miatt. 

A People-nek Duran ügyvédje azt nyilatkozta, hogy az egész életében súlyos mentális betegsége volt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről