Parkolóban gyilkoltak meg egy mozgássérült férfit

Vágólapra másolva!
Bűnösnek vallotta magát egy nő, aki kegyetlenül meggyilkolt egy mozgássérült férfi az egyik áruház parkolójában. A gyilkosság után pedig magára hagyta a tehetetlen férfit, aki a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Kimberley Ann Hawkins bűnösnek vallotta magát a bristoli koronabíróságon. A nő tavaly januárban gyilkolta meg a mozgássérült Neil Shadwicket.

2023. január 22-én reggel 6-kor eszméletlenül találta a stroudi Stratford Parkban található Tesco egyik dolgozója a férfit az áruház parkolójában. Az alkalmazott azonnal hívta a mentőket, akik a férfit Gloucestershire-i Királyi Kórházba szállították, ahol később bele halt sérülésiéibe.

 Mint kiderült a nő, olyan brutálisan megverte Neilt, hogy az agyvérzést kapott és leesett a mopedjéről. 

A verés után a nő ellopta a férfi mopedjét, amit még aznap, reggel 9 órakor megtaláltak a rendőrök a városban. 

Kimberley tavaly beismerte, hogy ellopta a mopedet. Azonban azt nem vallotta be, hogy ő ölte meg a férfit, helyette egy kitalált történettel állt elő. A bíróságon azt mondta, hogy a férfi balesetezett a mopeddel, amiben olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása után meghalt.

Kimberley a héten tartott tárgyaláson megváltoztatta a vallomását és elmondta a bíróságnak, hogy megverte a férfit, majd magára hagyta a parkolóban.

 Ezután pedig a mopeddel elmenekült a helyszínről. 

Peter Blair bíró azonban ennek ellenére elnapolta a döntés, mert úgy véli, még tüzetesebben meg kell vizsgálniuk ezt az ügyet. - írja a Mirror.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly Június 20-án este 8 óra körül egy kelet-londoni Tower Hamletsben lévő gyorsétterem előtt veszekedés alakult ki egy férfi és egy fiatal, mint később kiderült 17 éves lány között. Az internetre felkerült videón az látszik, hogy a szakadt fehér polóban lévő férfi a földre dönti a tinilányt. Ezután a lány egyik barátja megütötte a férfit, aki ezután egyszerűen csak elsétált, miközben a megütött lány ájultan fekszik a földön. A rendőrség nem sokkal később kiért a helyszínre, ahol megállapították, hogy a 17 éves lány kisebb sérüléseket szerzett. Letartóztatás eddig nem történt az ügyben.

Néhány hónappal a gyorséttermi eset előtt pedig  nagy erőkkel vonult ki a rendőrség az angliai Ashfordba, ahol az utcán többen megvertek egy fiatal lányt. A verekedés a Thomas Knyvett College közelében történt, ezért az ott tanuló diákok és szüleik aggodalmukat fejezték ki a támadással kapcsolatban. A verekedésről egy térfigyelő kamera és több bámészkodó is készített felvételt, ezeken az látszik, ahogy a dühödt tömeg rátámadt a lányra és kegyetlenül megverték.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!