Nyaraló gyereket és egy rendőrt is megtámadott egy részeg nő

Vágólapra másolva!
Egy philadelphiai nő az egyik motelben lerészegedett, majd a medencében rátámadt egy 10 éves kisfiúra. Lenyomta a víz alá és megharapta. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a nő nekik is ellenállt, majd az egyik rendőrt is megharapta a kezén.
Vágólapra másolva!

Fallan Turner június 17-én az egyik motelben volt New Jersey államban. Délután a medencében összeveszett egy 10 éves kisfiúval, akit ezek után

 lenyomott a víz alá is meg is harapott. 

Amikor a gyerek apja odament, a nő ráugrott és őt is megtámadta. 

A történtek után hívták a rendőrséget, azonban a nő nem adta meg magát, ellenállt az intézkedésnek. Amikor megpróbálták letartóztatni, a nő meglökte az egyik rendőrt, majd megharapta a kezét, amikor próbálta megbilincselni. 

A szemtanúk közül többen is elmondták, hogy a nő részeg volt. A motel egyik vendége úgy fogalmazott, hogy Turner egész nap tequilát ivott, ezek után ment be a medencébe, ahol rátámadt a kisfiúra. 

A hatóságok közleményéből kiderült, hogy a motel és a környéke korábban családbarát hely volt, az utóbbi években azonban egyre több hasonló eset történik. 

A nőt végül sikerült letartóztatni, de ellenállt az ujjlenyomat és a vérvételnek is. Jelenleg börtönben van – írja a People

Ahogy korábban megírtuk, Pest megyében ukrán férfi több ház udvarára is bement, ami miatt a rendőrök igazoltatni akarták. A férfi azonban menekülni kezdett, majd rátámadt a rendőrökre. Az egyik rendőrt úgy megrúgta, hogy eltört a válla. 

Berettyóújfaluban a rendőrök azért mentek ki egy házhoz, mert a bejelentés szerint az ott élő férfi megverte az élettársát. A férfi ellenállt a rendőröknek, aztán többször rájuk is támadt. Segített neki az élettársa és az anyja is. A férfi az egyik rendőrt megüötte, a másikat megpróbálta lerántani. 

A miskolci Széchenyi utcában agresszívan viselkedett egy külföldi, ezért a rendőrök igazoltatni akarták. Ekkor a férfi váratlanul ököllel megütötte az egyik rendőrt az arcán, majd egy másikat többször megütött és megrúgott. A bíróság hivatalos személy elleni erőszak és testi sértés miatt 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a férfit. 

2020-ban a rendőrök egy Jászapátiban élő férfit akartak kihallgatni lopás miatt, de az ellenállt. Először az élettársát és a gyereküket tartotta maga elé élő pajzsként, majd egy késsel kezdett fenyegetőzni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről