Hihetetlen, magyar felkérésre mondott igent a gyönyörű Eva Mendes

Vágólapra másolva!
Eva Mendes már évekkel korábban visszavonult a filmezéstől, azonban most egy magyar környezetbarát termék kedvéért visszatért.
Vágólapra másolva!

Eva Mendes köztudottan odafigyel az egészségére, naponta sportol, hidratál és az életéből már teljesen kiiktatta a műanyagokat. A kubai-amerikai színésznő éppen ezért mondott igent egy magyar felkérésre. Mendes június közepétől egy új, magyar, aludobozos víz arcaként lesz látható - írja a Tények.

Eva Mendes lesz a Floewater arca

Az ivóvíz egy új szűrési technológiával (CrystalTower-eljárás) készült, és aludobozos kiszerelést kapott.

"Az aludobozos FloeWater bevezetése az idei évünk egyik legmeghatározóbb és legizgalmasabb termékinnovációja, hiszen egy forradalmian új szűrési technológiát alkalmazunk, az előrecsomagolt kiszerelésnek köszönhetően pedig egy új kategóriába lépünk. Arról nem is beszélve, hogy egy valódi hollywoodi sztár, az elbűvölő Eva Mendes lett a márka arca" – mondta el Popovics Adrienn, a HELL marketingigazgatója.

A FloeWater 250 milliliteres és 500 milliliteres végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú alumíniumdobozban, szénsavas és szénsavmentes verzióban és megfizethető áron kerül június közepén a boltokba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről