Holtan, az utcán fekve találtak egy embert Sepsiszentgyörgyön

Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel riasztották a hatóságokat az erdélyi Sepsiszentgyörgyön, amikor egy embert az utcán fekve, eszméletlenül találtak meg a járókelők. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a férfit, de nem tudták megmenteni az életét.
Vágólapra másolva!

Hétfőn reggel, az utcán fekve, holtan találtak meg egy 53 éves sepsiszentgyörgyi férfit - tájékoztatott a Kovászna megyei rendőrség. A rendőröket reggel 6 óra körül riasztották. A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a férfit, de nem tudták megmenteni az életét. 

A helyi rendőrség nyomozást indított, hogy tisztázzák a férfi halálának pontos körülményeit.

- írja a Maszol.ro.

Gabriela Dinu, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője elmondta, hogy a férfi holttestét törvényszéki orvosi szakértő fogja megvizsgálni és a rendelkezésre álló információk alapján nem merül fel gyilkosság gyanúja.

Rejtély Skóciában: apa és fia holttestét találta meg a rendőrség. A rendőrök egy eltűnt nőt kerestek Texasban, amikor felfedezték, hogy egy aligátor szájában van. Brutális kettős gyilkosság történt egy essexi kisvárosban, anya és fia egyszerre halt meg. Napokig ült a verandán egy nő, mire rájöttek, hogy meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről