Joe Biden ledermedt a színpadon

Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai elnök szombat este egy sztárvendégekkel teli adománygyűjtésen vett részt, ahol tapsvihar közepette hirtelen lefagyott és Barack Obama volt elnöknek kellett elvezetnie a színpadról. Nézze meg Joe Biden újabb kínos pillanatát!
Vágólapra másolva!

A Breitbart azt írta, hogy Biden és Obama olyan hírességekkel együtt vett részt a Los Angeles-i adománygyűjtésen, mint George Clooney, Julia Roberts és Jimmy Kimmel.

A közösségi médiában közzétett videofelvételek azt mutatták, ahogy Biden és Obama a színpadon áll, miközben a függönyöket elhúzták, és felfedték a mögöttük játszó zenészeket. Jól látható, hogy az elnök a színpadon állva a közönség felé fordulva tapsol, majd miután már kellemetlenné kezdett válni a helyzet, Obama megragadt Biden karját, jelezte neki, ideje elhagyniuk a színpadot, majd kezét az elnök hátára téve lekísérte őt. 

Biden nincs rendben. Mindenki azt mondja, hogy ne higgy a szemednek, de a mindenségit, ez teljesen nyilvánvaló.

- írta az X-en az egyik hozzászóló. 

A Rasmussen Reports május 28-30-án végzett felmérése szerint a választók 57 százaléka érezte úgy, hogy Biden "egyre kevésbé éles szellemileg", míg a szavazók 33 százaléka nem értett egyet ezzel. A felmérés emellett azt is megállapította, hogy a média 60 százaléka próbálja eltussolni az elnök szellemi hanyatlását.

Egy márciusi Harvard-Harris felmérés szerint pedig a 2111 regisztrált választópolgár 57 százalékának kétségei támadtak Biden mentális alkalmasságával kapcsolatban, miután megkérdezték, hogy szerintük az elnök mentálisan alkalmas-e egy újabb ciklusra. Negyvenhárom százalék úgy nyilatkozott, hogy Biden "mentálisan alkalmas".

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről