Újabb részletek derültek ki a parkolóban halálra késelt kisfiú ügyében

Vágólapra másolva!
Hétfő délután, Cleveland környékén egy nő halálra késelt egy 3 éves kisfiút, a gyerek anyját megsebesítette egy üzlet parkolójában. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a nő miért támadta meg az anyát és a gyerekét, korábban nem is találkoztak. Most kiderült, hogy mivel vádolják a gyilkost és mikor állhat bíróság elé.
Vágólapra másolva!

A rendőröket hétfő délután 3 óra körül hívták ki az egyik Clevelandhez közeli parkolójába, ahol a bejelentés szerint egy nő megkéselt egy anyát és a kisfiát. 

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, egyből meglátták Ellist, akinek akkor még mindig a kezében volt a konyhakés. 

A támadót a helyszínen elfogták, nem állt ellen. 

A 3 éves fiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az anyjának nem lett súlyos sérülése, várhatóan teljesen fel fog épülni. 

Ahogy korábban megírtuk, Ellis akkor támadta meg őket, amikor a vásárlás után a kocsijuk felé tartottak. A kisfiút arcon és háton szúrta. 

Azt egyelőre vizsgálják, hogy Ellis miért támadta meg a nőt és a gyerekét. Az eddigi információk szerint nem vitatkoztak és nem is találkoztak egymással a késelés előtt. A támadó korábban lopás miatt volt büntetve, de erőszakos bűncselekményt nem követett el korábban. 

A 32 éves Bionca Ellist gyilkossággal vádolják, várhatóan kedden fog először a bíróság elé állni - írja a Fox News

Az Origo korábban megírta, hogy egy 16 éves fiú betört egy floridai házba, és halálra késelt egy 15 éves fiút, aki éppen ottalvós bulit tartott a barátaival. A házban lévő 48 éves felnőtt odarohant, hogy megnézze, mi történik, és Hernández őt is megszúrta, majd egy harmadik embert is megfenyegetett, majd gyalog elmenekült. A két áldozatot mentőhelikopterrel szállították egy környékbeli kórházba, ahol a fiút később halottnak nyilvánították. 

Egy másik férfi kollégáját szúrta nyakon Budapesten. A férfi 2020 őszén élettársával együtt a XXI. kerületi társasházból egy XIV. kerületi lakásba költözött. Ennek lebonyolításával egy kollégáját bízta meg, akiről tudta, hogy egy költöztető cégnél is dolgozik. A költözés napján, 2020. november 14-én, a férfi ismerőse, és három kollégája a megbeszéltekhez képest néhány órát késve érkezett a lakáshoz, majd megkezdték a bútorok pakolását. A férfi, aki ez idő alatt részeg volt, összeveszett a költöztetőkkel a késés miatt, ezért azok otthagyták őt a bútorokkal együtt. A férfi ismerőse másnap a közös munkahelyükön jelezte a főnököknek, hogy összevesztek, ezért nem szeretne tovább együtt dolgozni vele. Amikor a férfi ezt megtudta szokása szerint részegen, felháborodva elment kollégája XXI. kerületi lakásához kezében egy késsel. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről