A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megkínoztak és prostitúcióra kényszerítettek magyarokat Olaszországban

baleset,M3
A kép illusztráció!
Vágólapra másolva!
Egy jó munkalehetőség reményében utazott ki két fiatal lány Olaszországba, oda érkezve, mint kiderült, teljesen másról van szó, mint amire ők jelentkeztek. Az ellenkezést azonban súlyosan megtorolták a két lányon.
Vágólapra másolva!

A két fiatal magyar lány dolgozni szeretett volna és pénzt keresni. Azt hitték, ha külföldre utaznak, jól járnak, és hamarabb elérik céljaikat. Két, szintén magyar bűnözőtől értesültek egy jónak tűnő lehetőségről, ezért kétely nélkül úgy döntöttek, nekivágnak a nagyvilágnak. Először Bécsbe, onnan az olaszországi Mestrébe utaztak. Ott szembesültek vele, hogy az „állásközvetítők” nem azok az emberek, akiknek kiadták magukat. A lányokat egy szállodába vitték, majd megpróbálták őket prostitúcióra bírni. Ebbe a nők nem kívántak beleegyezni, ezért a stricik bestiálisan megverték és megerőszakolták őket. Ezek után mindketten tisztában voltak vele, hogy ha tovább ellenkeznek, még rosszabbul is járhatnak, ám egyiküknek mégis volt annyi bátorsága, hogy megszökjön – számolt be a Metropol.

Rendőrség, hatóságok
Képünk illusztráció. Fotó: Unplash

Az egyik nő az utcára szökve megállított egy rendőrautót, akik bár a közös nyelv hiányában nem értették, mit mond, a lány folytonos sírásából rögtön érzékelték, hogy nagy a baj, ezért bevitték őt a kapitányságra, ahol már egy egy tolmács segítségével mindent részletesen elmesélhetett a hatóságnak. 

A csuklóját cigarettával égették, jeges vízbe fektették, és arra kényszerítették, hogy az erkélyen aludjon - írják.

A lap szerint a rendőrök ezek után a szállodába siettek, ahol el is kapták a bűnbanda tagjait. Kiderült, hogy a szállodának már előre kifizettek több, mint ezer eurót, amiből világossá vált, hogy a bűnözők egy ideje már ott tevékenykedtek, és még jó ideig folytatni is szerették volna a lányok kizsákmányolását.

A hotelszobában megtalálták a feljelentő barátnőjét is. Őt egy velencei védett házba vitték, ahol szociális munkások kezdtek vele foglalkozni - írja a lap.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!