Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Azért ölte meg a lakótársát egy nő, mert az nem takarított

Vágólapra másolva!
Több lövésnyomot is találtak a tampai otthona előtt holtan fekvő férfi testén, akit 71 éves lakótársa ölhetett meg, amiért nem takarított.
Vágólapra másolva!

A rendőrség információi szerint a férfit a 71 éves lakótársa Whitehead ölte meg– írja a Fox 35. A nőnek állítólag elege lett férfiból, mert nem takarított – állítja a rendőrség. A floridai Tampából származó Patricia Whiteheadet letartóztatták, és gyilkossággal vádolják, miután állítólag június 13-án, csütörtökön reggel lelőtte a férfit. A Tampai Rendőrkapitányság a külvárosi házhoz kiérkezve megállapította, hogy a férfit lelőttek. Ezután kórházba szállították, ahol már nem tudták megmenteni az életét- számolt be a Daily Star.

Feltételezhető hogy dühében, hirtelen felindulásból lőhette le a férfit, mert az nem takarított fel maga után.

A rendőrség szerint a férfi elhagyta a házat, amikor Whitehead azonban meghallotta az ajtó becsapódását, fegyverért ment a hálószobájába és többször is meglőtte a férfit. 

A nőt őrizetbe vették és gyilkossággal vádolják.

image

2016-ban egy pécsi férfi gyilkolta meg lakótársát.

Egy 54 éves pécsi férfi 2016. szeptember 16-án hajnalban Pécsett, az Alsóhavi utcában lévő lakásban veszett össze 44 éves lakótársával annyira, hogy össze is verekedtek. A fiatalabb olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy meghalt.

A másik férfi a kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett. Azóta őrizetbe vették. Most halált okozó testi sértés miatt nyomoznak utána, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Egy esztergomi férfi pedig egyetlen ütéssel ölte meg lakótársát,

A vádirat  szerint a támadó szilveszterkor elég sokat ivott. Az áldozatra a saját szobájában támadt rá a férfi január 1-jén, hajnali 5 órakor

Egyet ütött ököllel.

Az állán találta el a férfit, aki hanyatt esett és elvesztette az eszméletét. A fejét beverte a parkettába, amitől betört a koponyája harántirányban a feje bal oldalán. Ez agyi vérömlennyel és másodlagos agysérülésekkel járt együtt. Az áldozat életveszélyes állapotba került, ami miatt

többször megműtötték, de hiába, egy hónappal később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről