Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Szitává lőtték egy család autóját egy benzinkúton Amerikában - videó

Vágólapra másolva!
Szerdán lövöldözés történt egy amerikai benzinkúton. Négy ember, köztük két gyerek megsérült, amikor ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak egy autóra.
Vágólapra másolva!

Szerdán, helyi idő szerint délután 14 óra 30 perc körül ismeretlen fegyveresek lövéseket adtak le egy autóra Wisconsin államban - közölte a rendőrség. Négy ember, köztük két gyerek megsérült a milwaukee-i benzinkútnál történt lövöldözésben. A helyi rendőrség szóvivője az ABC Newsnak elmondta, hogy több ismeretlen gyanúsítottra adtak ki körözést. A fegyveresek több lövést adtak le az áldozatok autójára.

Egy 33 éves és egy 28 éves felnőttet életveszélyes sérülésekkel szállítottak egy helyi kórházba 

- közölte a rendőrség. Az autóban utazó 4 és a 9 éves gyereket stabil állapotban szállították kórházba.

A tisztviselők egyelőre nem közöltek további részleteket a lövöldözésről - írja az ABC.

Június közepén hasonló esteről számoltunk be olvasóiknak egy fegyveres kilenc embert sebesített meg az Egyesült Államokban és fejbe lőtt egy nyolcéves gyereket. Arról is beszámoltunk, hogy agyonlőtte a nyolcéves fiát egy agresszív apa, pedig a gyerek csak az anyját akarta megvédeni. 

Írtunk júniusban egy hősként viselkedő szolgálaton kívüli rendőrről, aki egy atlantai bevásárlóközpontban segített a halálos veszélybe került vásárlóknak. Szintén júniusban egy lövöldözés volt Debrecenben, amikor három férfi vitája elfajult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről