Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Magyar Péter máris teljesíti Sorosék követelését: szerinte le kell állítani a háborúellenes kampányt

Vágólapra másolva!
Sajtótájékoztatószerűséget tartott szombaton a baloldali figura, Magyar Péter. Teljesen nyíltan elmondta Sorosék követelését: szerinte le kell állítani Magyarországon a háborúellenes kampányt. Ismert: a Soros-birodalom pontosan ezt szokta kérni embereitől. Magyar Péter arról elmélkedett, hogy a médiahatósághoz és közösségimédia-platformokhoz fordul. Ez duplán nem meglepő a baloldali figurától: a Soros-birodalom utasításait követeli és feljelent.
Vágólapra másolva!

Az online sajtótájékoztatón a baloldali jelölt, Magyar Péter teljesen nyíltan visszhangozta a Soros-követelést: le kell állítani a magyar kormány háborúellenes kampányát. Mint ismert, a háború elnyújtását, európai katonák Ukrajnába küldését, sőt, fiatalok kötelező sorozását követelik Sorosék és a nekik megfelelni akaró, vagy éppen általuk kitartott nyugat-európai politikusok.

Magyar Péter természetesen nem először felel meg a Soros-birodalomnak. Debreceni tüntetésén egy Soros-szervezet vezetője szónokolt, EP-listáján már szinte csak olyan figurák szerepelnek, akiket korábban Soros fizetett, a Soros-hálózatnak dolgoztak.

A magyar kormány határozottan elutasítja a kötelező sorozást, az emberek ukrán frontra küldését, és mindent megtesz, hogy ne eszkalálódjon a háború. Sorosék - és így Magyar Péter - nem így gondolják. Ők nem értenek azzal együtt, hogy mindenáron ki kell maradnia Magyarországnak a háborúból.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről