A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Akarata ellenére vágták le egy férfi péniszét Indiában

Vágólapra másolva!
Egy férfi június elején egy indiai kórházban arra ébredt, hogy hiányzik a nemi szerve. A megcsonkított férfi egyik ellensége rendezte el a műtétet, aki évek óta fenyegette.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nyomoz annak a 20 éves férfinak az ügyében, akit június 2-án az Uttar Pradesh állambeli Muzaffarnagar Medical College-ba szállítottak, majd ott megműtötték. A férfi másnap a nemiszerve nélkül ébredt. 

A szandzsák faluból származó Mudzsahid néven ismert férfi elmondta, hogy a műtét előtt néhány nappal felhívták, miszerint azonnal meg kell műteni. 

A férfi belement a műtétbe, azonban akkor még nem sejtette, hogy valójában átverték, ugyanis egy nemátalakító műtétet végezete rajta az orvosok, amivel a férfi csak másnap, június 3-án szembesült. 

Később kiderült, hogy egyik ismerőse, Omprakash valószínűleg lefizette az orvosokat, hogy bosszút álljon Mudzsahidon.

Omprakash két éve fenyegeti a férfit, azzal, hogy elfoglalja a családja földjeit. 

A műtét után Omprakash odament Mudzsahidhoz és elmondta neki, hogy mostantól nő és vele kell leélnie az életét. 

Ezután Omprakash bejelentette, hogy megöli a férfi apját, majd elfoglalja a földjeiket és Mudzsahiddel együtt Lucknowba költözik.

- írja a Mirror

doktor, műtét
A kép illusztráció!
Fotó: Unplash

Tavaly februárban, Indonéziában egy nő levágta barátja péniszét. Amikor egy férfi és egy nő bejelentkezett az indonéziai Silboga egyik szállodájába. A pár már több mint fél éve volt együtt, de sosem hallották őket veszekedni, ahogy a támadás napján sem, csak arrafigyeltek fel, hogy egy férfi fájdalmasan felüvölt. A rendőrség szerint az történt, hogy a férfi szeretett volna lefeküdni a nővel, amire a nő ezúttal nem volt hajlandó, A férfi azzal fenyegetőzött, hogy közzéteszi a róluk készült szexvideót és elindult zuhanyozni. A nő felkapott egy kését, utána ment és levágta a péniszét. 

Ahogy arról korábban írtunk, egy alabamai benzinkút parkolójában emberi péniszt találtak. A benzinkút egyik dolgozója figyelt fel a levágott péniszre tavaly februárban, nem sokkal reggel 6 óra után, a 10-es autópálya mentén. A helyi rendőrkapitányság szerint a környéken nemrégen motorbalesetet szenvedő férfié lehet a testrész. A 29 éves Christopher Means meghalt, miután elvesztette uralmát motorja felett, és több jármű elütötte. A hatóságok megerősítették, hogy az eset nem gyilkosság eredménye. A térfigyelő kamerák szerint azonban egy tankoló teherautó platójáról eshetett le az emberi függelék. A rendőrség nyomoz az ügyben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!