Németországból hazánkba költözött a színésznő, mert otthon nem érezte biztonságban magát

nemierőszak, migráns, nemi erőszak
A kép illusztráció.
Vágólapra másolva!
Németországgal ellentétben Magyarországon biztonságban érzi magát – mondta az M1-nek Silvana Heißenberg korábbi német színésznő, aki a 2015-ös nagy migrációs hullám után Angela Merkel menekültpolitikájának hangos bírálója lett. A nő néhány hete Magyarországra költözött.
Vágólapra másolva!

Rendőrök, tűzoltók és mentők lepték el Mannheim belvárosát múlt pénteken, ahol brutális támadás történt, amikor a Pax Europa mozgalom standjánál egy iszlámellenes politikusra támadt késsel egy fekete kabátos férfi. A támadás közben azt kiabálta, hogy „Allahu akbar!”, vagyis Allah a leghatalmasabb. A férfi hat embert sebesített meg. Tavaly pedig egy palesztin férfi késsel meg is ölt két embert, és 5-öt megsebesített egy Kiel és Hamburg között közlekedő vonaton. 2022-ben egy eritreai férfi késelt meg egy 14 és egy 13 éves kislányt. Egyikük sem élte túl a támadást.

A hasonló támadások mindennaposak Németországban, pedig az országot már 2015 szilvesztere után sokkolták a Kölnben történtek. Akkor az utcákon tömegesen zaklatták a nőket a jellemzően frissen érkezett észak-afrikai férfiak, akik csoportosan körbevették, molesztálták és meglopták az áldozatokat. A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ilyen esetek, de csak Kölnben több mint 100-an tettek feljelentést a hatóságoknál.

színésznő, németország
Németországgal ellentétben Magyarországon biztonságban érzi magát – mondta az M1-nek Silvana Heißenberg korábbi német színésznő, aki a 2015-ös nagy migrációs hullám után Angela Merkel menekültpolitikájának hangos bírálója lett. A nő néhány hete Magyarországra költözött.
Fotó: Origo

„Soha többet nem fogok oda visszatérni, soha többet…”

Silvana Heißenberg korábbi német színésznőt 2016-ban zaklatták Kölnben, azután Angela Merkel bevándorlási politikájának hangos bírálója lett, ám emiatt egyre kevesebb szerepet kapott. Szerinte 

Németországban sötétedés után egy nő nem mehet ki egyedül az utcára, mert bármelyik pillanatban megtámadhatják, Magyarországon azonban biztonságban érzi magát.

Az egész olyan, mint egy felszabadulás. Mintha másik bolygón lennék. Először élem meg a békét, a biztonságot, itt minden rendben van, minden szép, itt nem félek. Ez volt a helyes lépés, soha nem fogom megbánni

– mondta a színésznő. A hiradó.hu szerint nem Silvana volt az egyetlen, aki elhagyta Németországot, és Magyarországra költözött. Steffen Richer már 7 éve él itt egy kisebb településen.

Magyarország teljesen más, mint Németország. Az ország szabadabb, az emberek közvetlenek, a kormány lojális a világtörténésekkel  szemben, Orbán Viktor kormánya lojális, a háborút nem támogatja, a migrációt teljes mértékben elutasítja. Nagyon tetszik nekünk Magyarország, különben nem lennénk itt hét éve

– mondta a német férfi. Richer azt is hozzátette: 

ő nem jobb vagy baloldali, hanem egyszerű ember, aki békében akar élni.

A témában készített riport az alábbi linken tekinthető meg!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről