A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Orbán Viktor: A versenyképesség emelkedő béreket, fejlődő gazdaságot és erősödő családokat jelent

Vágólapra másolva!
A versenyképesség emelkedő béreket, fejlődő gazdaságot és erősödő családokat jelent. Erre van szükség az Európai Unióban! - írta Orbán Viktor frissen megosztott Facebook posztjában.
Vágólapra másolva!

A versenyképesség emelkedő béreket, fejlődő gazdaságot és erősödő családokat jelent. Erre van szükség az Európai Unióban!

- írta Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalán frissen megosztott videójához, amelyben az európai gazdaságról, versenyképességről,  az európai versenyképességi paktum megkötéséről beszél:

"Európa legnagyobb problémája a jelen pillanatban a versenyképesség hanyatlása. Mind az olaszoknak, mind a Magyaroknak az az érdekünk, hogy az európai gazdaság sikeres legyen és versenyképes. Az is közös érdekünk, hogy Európa ne szigetelje el magát az Európán kívüli gazdasági partnerektől, és az is érdekünk, hogy Európában erős ipar legyen, és a zöld átmenet az európai iparral együttműködve és ne az ellen valósuljon meg." 

Ha nem kötünk egy európai versenyképességi paktumot, akkor munkahelyek százezreit fogjuk elveszíteni a következő évtizedben"

- hangzik el a videóban Orbán Viktor beszédében.

Rómában Giorgia Meloni olasz miniszterelnök fogadta hétfőn Orbán Viktort, a két kormányfő az egyeztetéseket követően közösen tartott sajtótájékoztatót.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!