Döntött Oroszország, ez egész Európát érinti

Vágólapra másolva!
Oroszország honvédelmi miniszter a parancsnoki központban meghallgatta a különleges katonai műveletről szóló jelentéseket.
Vágólapra másolva!

Andrej Belousov, orosz honvédelmi miniszter meghallgatott egy jelentést az orosz békefenntartó egységek és a parancsnoki szolgálat munkájának összehangolásáról az új orosz régiókban - írja a TASS. A védelmi főnök megtekintette az orosz szárazföldi erők parancsnoki központját, és meghallgatta az ukrajnai különleges katonai műveleti területen kialakult helyzetről szóló jelentéseket - jelentette hétfőn az orosz védelmi minisztérium.

Andrej Removics Belouszov, az Oroszországi Föderáció védelmi minisztere. Fotó: AFP  / Russian Defence Ministry

Andrej Belousov honvédelmi miniszter ellenőrizte a hadsereg parancsnoki központját, ahol meghallgatta a hadsereg főparancsnokságának vezetői által készített jelentéseket az egységek harcászati irányításáról, a különleges katonai művelet térségében kialakult helyzetről és az ellenséges műveletek jellegéről

 - áll a minisztérium közleményében. Mint a minisztérium pontosította, a jelentés kitér az orosz békefenntartó egységek és a parancsnoki szolgálat munkájának összehangolására is, különösen az új orosz régiókban, valamint a regionális hatóságokkal való együttműködés rendjéről a vészhelyzetekben történő segítségnyújtás során - áll a közleményben.

Az orosz-ukrán háborús élő közvetítésünk ide kattintva érhető el. Arról is írtunk korábban, hogy nagy a baj: sorra élesítik a nukleáris robbanófejeket az atomhatalmak. Néhány napja leközöltük, hogy Trump szerint Zelenszkij a valaha élt legjobb üzletkötő a politikusok között. Illetve azt is megírtuk, hogy svéd Gripenek indultak egy orosz katonai repülőgép elfogására.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről