Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

9 millió forintot költött a testére, hogy ő legyen a legkívánatosabb nő

Megan Thomson,  plasztika, Skócia, model, onlyfans
Fotó: Instagram/ _meganlouisex
Vágólapra másolva!
Megan Thomson nem egy átlagos barátnő, pedig magát annak mondja. Ami biztos, hogy annak ellenére, hogy mindössze 28 éves, már 9 millió forintot költött a testére. Az eredmény pedig magáért beszél.
Vágólapra másolva!

A magát egyszerűen csak a "skót férfiak barátnőjének" nevező Megan Thomson elárulta, hogy 20.000 fontot (átszámítva mintegy 9 millió forintot) költött testének módosítására, hogy a legkeresettebb és legkívánatosabb nővé válhasson. 

A 28 éves edinburgh-i nő tökéletesen eltalálta, hogy milyen alakra buknak a férfiak. A fotói legalábbis erről árulkodnak. 

 

Megan Thomson,  plasztika, Skócia, model, onlyfans
Megan Thomson
Fotó: Instagram/ _meganlouisex / Instagram/ _meganlouisex

A végeredmény elérése azonban nem járt minden nehézség és komplikációk nélküli. A modellkedés mellett rúdtáncosként is dolgozó sanya éveket töltött, és főleg rengeteg pénzt költött arra, hogy a külsejét tökéletesítse. Aztán viszont hatalmas sikert aratott OnlyFans-es oldalán, ahogy a közösségi oldalain is. Sok modell számára a "barátnő-élmény" egy áhított fétis, amelyet meg kell ragadni, és amely férfiak tömegét vonza, akik minden pénzt megadnának, ha ilyen párjuk lehetne. 

Megan átváltozásának köszönhetően tömegével kapja a figyelméért versengő férfiak üzeneteit, akik nagyon szeretnének randevúzni vele. 

A Daily Star-nak adott exkluzív interjújában a lány elárulta, hogy magát skót barátnőnek nevezi, mert rengeteg személyes üzenetet kap férfiaktól, akik mind őt akarják valódi barátnőjüknek. 

A rajongóim és a feliratkozóim szeretik az érzést, hogy talán van esélyüknálam, így legalább elméletben - mindenképp a barátnőjük vagyok!

 - áradozott Meghan.

Azonban a jövedelmező üzletnek, hogy minden férfi álmának barátnője lett, hatalmas ára volt. Megan már háromszor csináltatta meg a melleit (az első műtét 5.000 fontba került, a harmadik pedig 3.500 fontba) - ezek között volt egy csúnyán elrontott is, ami miatt súlyosan aszimmetrikusak lettek a mellei.

Nemcsak a mellein végeztetett plasztikai műtétet, de nyolc éven át arcfeltöltést is kapott - ez alkalmanként 600 fontjába került. És ne feledkezzünk meg a gyöngyházfényű fogsoráról sem, amiért több ezer fontot fizetett.

A nő azonban nem csak plasztikai műtétek vállalt, a testét tetoválások borítják, amikért mintegy 10.000 fontot fizetett. 

Bár sok nő talán nem akarja, hogy idegenek randira hívják az interneten, Megan számára a figyelem nagyon jólesik. Meghan minden vágya, hogy anyagilag teljesen függetlenné válhasson, és hogy jobb életet biztosíthasson magának és lányának.

Forrás: Daily Star

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről