Hihetetlen összeget keres egy pornómodell azzal, hogy a melleivel játszik

Vágólapra másolva!
A 22 éves Ashley Matheson pornómodell évente 1,56 millió fontot keres a TikTokon olyan videókkal, amiken nem csinál mást, csak a melleivel játszadozik, ő mégis arról álmodozik, hogy háztartásbeli, otthonülő anyuka lehessen.
Vágólapra másolva!

Ashley Matheson ma már egy jelenség a TikTokon, akinek olyan népszerű hollywoodi sztárok küldenek személyes üzenetet, mint David Spade színész és stand-up komikus. Ő azonban a feltűnést és a csillogást hatalmas örömmel lecserélné egy sokkal kevésbé fényűző életre. Minden vágya ugyanis, hogy főállású édesanya lehessen. 

A nő azzal futott be a közösségi platform felületén, hogy a melleit rázogató videókat tett közzé, és ma már évente mintegy másfél millió fontot (átszámítva majdnem 700 millió forintot) keres felnőtt tartalmak készítésével. A 20-as évei elején járó nő nagyon gyorsan megtanulta a trükköt, hogy hogyan csábíthat közönséget és feliratkozókat az oldalára. Egyre nagyobb vagyonát pedig továbbá tömegek bevonzására használja fel. 

Ashley több barátjával együtt 2019-ben kezdte karrierjét a TikTokon, és döbbenetére villámgyorsan nagyon népszerű lett. Ismertté a felületen akkor vált, amikor egy csupán bohóckodásnak szánt videót osztott meg, amin melltartó nélkül riszálta a melleit. 

A lánynak egyáltalán nem voltak gátlásai a kamerák előtt, hiszen már 14 éves kora óta modellkedett, és így bőven volt már tapasztalata. 

image

A kanadai származású, de az Egyesült Államokban új életet kezdett nő folyamatosan haladt előre a karrierjében, és mostanra már egymillió rajongót gyűjtött össze. 

A Daily Starnak nyilatkozva Ashley, akit az online térben Smashedely néven ismernek, elismerte, hogy épp a tökéletes időben kezdett bele, hiszen a világjárvány idején regisztrált az OnlyFans-oldalra, amikor az hihetetlen módon berobbant. Azóta önerejéből milliomossá vált, és több mellékvállalkozást is indított. Néhány OnlyFans-sztárkollégájával együtt vezeti a Hotter Ones című podcastot, ahol a vendégeknek pikánsabbnál pikánsabb kérdéseket tesznek fel, akik ha nem akarnak válaszolni minden alkalommal meg kell szabadulniuk egy - egy ruhadarabjuktól. 

Habár ma még nagyon élvezi a pörgést és az OnlyFans-karrierjét, de a távoli jövőben ez már nem szerepel a tervei között. Maximum öt éven belül ugyanis szeretne főállású anya lenni, aki minden figyelmét a gyermekére fordíthatja. Ashely azt mondja, hogy mielőtt a karrierje beindult volna, járt egy belsőépítészeti tanfolyamra, így következő életszakaszában inkább már ezzel szeretne foglalkozni. Már látja magát, amint valamikor évek múlva ingatlanokba fektet és lakások értékesítésével keres pénzt.

Bár elmondása szerint már összejött azzal a férfival, akivel szerinte élete következő szakaszát fogja végigélni, de azért elárulta, hogy milyen lenne álmai párja.

"Az ideális férfi számomra mindenképpen olyan, aki nem feltétlenül anyagilag, hanem inkább érzelmileg támogat engem" - mondta. Viszont van valami, amiben nem enged, ha pasiról van szó: az illető legyen alacsonyabb nála.

Forrás: Daily Star

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!