Meghalt a Hawaii Five-O színésze

Wily,Taylor,meghal,színész,amerikai,ketrecharcos
Fotó: X
Vágólapra másolva!
56 éves korában meghalt Taylor Wily amerikai színész, ketrecharcos.
Vágólapra másolva!

Meghalt a Hawaii Five-O sztárja, Taylor Wily. Az amerikai színész, ketrecharcos 56 évet élt.

 Taylor testvére, Alyssa megosztott egy videót a közösségi oldalán arról, ahogyan a család a hozzátartozójuk előtt tiszteleg csütörtökön. A felvételen jól látszik, amint beszélgetnek, labdáznak, esznek, főznek. 

Gyászoljuk és ünnepeljük kedvenc testvérünket, nagybátyánkat, úgy, ahogy ő azt szeretné

- írta a nő, aki azt is megmutatta követőinek, amint a gyerekek Bob Marley Three Little Birds (Don't Worry About A Thing) című dalát éneklik. Alyssa a Facebook-profilképét egy mosolygó Taylor képére változtatta.

A színész halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

Taylor Wily 1968. június 14-én született a hawaii Laie-ban.  2004-ben szerepelt először a North Shore című tévéműsorban, a Hawaii Five-0 mind a 10 évadában ő alakította Kamekonát.

A karakter a rendőrség informátora volt, aki számos vállalkozást működtetett, egy büfékocsija is volt.

  Taylor - akinek valódi neve Teila Tuli - a Magnum P.I-ben is szerepelt, mint Kamekona. Feltűnt a 2008-as Forgetting Sarah Marshall című romantikus vígjátékban, de szerepelt a Gut Instinct című rövidfilmben is.

Feleségül vette Halona Wilyt, két gyerekük született: egy lányuk, TulaLagalaga Tatalo és egy fiuk, YoungAsia.

 Taylor szumóbirkózó és harcművész is volt. 1993-ban UFC harcosként Gerard Gordeau ellen versenyzett, ez a sportág történetének első bajnokságában volt. Amikor Gerard állon rúgta, ő kiverte annak fogát. Taylor azt mondta, nem bánta meg, hogy ezt a veszélyes sportot űzte. 

Más érzés, amikor átsétálsz azon a bizonyos nyolcszögön. Féltem. Nem hazudok, féltem, de most, hogy visszagondolok rá, most, hogy érettebb vagyok, egyszerűen csak hálás vagyok Istennek, hogy volt lehetőségem kockáztatni 

 - mondta akkor. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről