A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Három tinédzser egy temetőben kiásott egy holttestet, majd szörnyű dolgot tettek vele

Vágólapra másolva!
Egy beteg videót osztott meg az interneten egy tinédzser banda. A videón jól látható, ahogy a fiatalok feltörnek egy sírt, majd abból kiveszik a benne lévő holttestet.
Vágólapra másolva!

Brazília déli részén, Piraquarában a Sagrada Família temetőben készített egy videót három tinédzser lány, amit még az internetre is feltöltöttek. 

A bizarr videó hatalmas port kavart az interneten, ugyanis a lányok feltörték a temető egyik sírját

Az egyik lány felvette, ahogy két társa kihúzza a koporsót a sírból, majd leveszik a tetejét. Ezután pedig hatalmas nevetésben törtek ki a fiatalok. Ugyanis nevetséges volt számukra, hogy a koporsóban lévő férfi öltönyben temették el. 

Nézd, öltönyben van. Az esküvőjén halt meg?

- mondta gúnyosan az egyik tinédzser.

Fotó: Pixabay

A sírrablás után a rendőrség a lányok közül egy 14 és  egy 17 évest egy órán belül azonosított. Eközben pedig a szülőket a rendőrkapitányságra vitték, ahol kihallgatták őket. 

Juliana Cordeiro a rendőrség szóvivője elmondta, hogy amint megtudták, mit tettek a fiatalok a temetőben, azonnal nyomozni kezdtek az ügyben, emiatt pedig gyorsan azonosítani tudták a lányokat. 

A rendőrök a három fiatalt a holttest meggyalázásával gyanúsítják. - írja a DailyStar.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy ecuadori temetőből egy gengszter holttestét. Egy férfi Kolumbiába menekült, miután túlélt két korábbi merényletet Ecuadorban. Holttestét május 6-án találták meg a fején lőtt sebekkel egy erdős területen. A rendőrség gyanúja szerint testőre ölte meg, aki el akarta lopni a nagy összegű készpénzt, amelyet a bandavezér magával vitt, amikor bujkálni kezdett. A tetoválásai alapján azonosították, és május 18-án a Medellíntől délre fekvő központi temetőben lévő falsírboltban helyezték örök nyugalomra. Ezután néhány nappal a munkások nyitva találták a temető kapuját, és amikor átkutatták a területet, észrevették, hogy az egyik sírbolt üres. 

A tisztviselők később megerősítették, hogy a szóban forgó sírboltban volt Junior Roldán holtteste. A rendőrség a helyi médiának elmondta, hogy az éjszaka folyamán többen betörtek a temetőbe, és elvitték a holttestet. Egyelőre nem világos, hogy az elkövetőknek mi lehetett az indítéka. A Los Choneros nevű banda, amelyhez tartozott, elsősorban kábítószer-kereskedelemmel és zsarolással foglalkozik. Miután számos tagját bebörtönözték, Ecuador egyik leghatalmasabb börtönbandájává vált, amely az ország büntetés-végrehajtási intézeteiben az élet számos aspektusát ellenőrzi, és a rácsok mögül is irányítja a bűnügyi műveleteket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!