Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Trippon válik - Hol a lé, Anita?

Vágólapra másolva!
Trippon Norbert, az újpesti számlagyáros családja megunta a média folyamatos zaklatását, és az újpestiek lenéző tekintetét, úgy döntöttek, elválnak, és elköltöznek az egész ország által megismert, szerintük „elátkozott” házból. Többször hallanak szomszédok hangos szóváltást Tripponéknál.
Vágólapra másolva!

Az újpesti piacon is azt suttogják az emberek, hogy nagy veszekedések voltak miután a NAV nyomozói házkutatást tartottak Tripponéknál (az ügyben vallomást tevő egyik gyanúsított nemrég elmondta, Trippon az újpestiek pénzéből újította fel a házát). Állítólag a feleség, L. Anita akkor mondta először, hogy a gyerekekkel együtt elköltöznek. Úgy beszélik, hogy a válást és a költözést a június 9-i önkormányzati választást követő héten jelentik be.

Trippon Norbert szűkebb politikai bizalmasi körében megjegyezte, ez az egész „kurva újpest nem ér ennyit”, utalva arra, hogy elveszíthet mindent, családot, házat. És még a börtönt is kockáztatja. Azt beszélik, a Tripon családot közelről ismerők, hogy a feleség valószínűleg mindenéből kiforgathatja a politikust egy válásnál, mert Trippon mindent a feleségére íratott, hogy ne legyen összeférhetetlen a politikai pályafutásával a vagyongyarapodása.

Most ez üthet vissza a Tripponra, felesége használhatja fel ellene. 

Miközben a piacon beszélgettünk az emberekkel, egyikük felvetette, hogy Trippon feleségétől is érdemes lenne megkérdezni, hogy „Hol a lé, Anita?”. Mert szerintük az asszony is nyakig benne volt Trippon ügyeiben. Trippon Norbertet, ha megválasztják a büntető ügy ellenére, akkor könnyen lehet, hogy rövidesen újabb önkormányzati választást kell kiírni Újpesten, akár még idén.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről