Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megdöbbentő bejelentés: az ufók rejtőzködve már egy ideje az emberek között élhetnek

Vágólapra másolva!
A Harvard Egyetem és a Montana Technológiai Egyetem kutatói szerint egy ismeretlen, technológiailag fejlett népesség élhet az emberek között titokban a Földön.
Vágólapra másolva!

Az új tanulmányban a kutatócsoport felvetette annak lehetőségét, hogy az UFO észlelések intelligens lények tevékenységére utalhatnak itt a Földön - olvasható a tanulmányban.

Ezek a lények rejtőzködve élnek az emberek között, azaz vagy a föld alatt, és/vagy annak közeli környezetében (pl. a Holdon) rejtőzködnek, vagy akár köztünk élnek és embernek adják ki magukat.

A kutatók elismerték, hogy kutatásukat a legtöbb tudós valószínűleg szkeptikusan fogja szemlélni, de arra kérték a tudományos közösséget, hogy "az episztemikus alázat és a nyitottság szellemében" fontolják meg nézőpontjukat.

A tanulmányban a tudósok kifejtik, szerintük egy ősi, magasan fejlett emberi civilizáció maradványai, a Földön élő emberek között rejtőzködnek.

A kutatás egy nem emberi földalatti civilizáció lehetséges létezését is felvetette, amely 

ismeretlen, intelligens dinoszauruszok leszármazottai lehetnek.

Harmadrészt lehetnek a Földön olyan rejtőzködve élők, akiket az angyalokhoz vagy tündérekhez hasonlítanak, akik a Földre költöztek.

A tanulmány idézi Mike Gallagher volt képviselőt, aki tavaly azt nyilatkozta, hogy az UFO-észlelések egyik magyarázata lehet, hogy egy ősi civilizáció él a Földön. Ez a civilizáció egészen mostanáig rejtőzködve élt itt, de most úgy tűnik felfedi magát - írja a News Week.

Gallagher megjegyzése azután hangzott el, hogy egy David Grusch nevű személy UFO-kat jelentett fel. 

A férfi eskü alatt vallotta, hogy az életével fenyegették meg, és arra utasították, hogy hallgasson egy titkos, a kormány által működtetett, lezuhant UFO-k felkutatására irányuló programról.

Grusch 2023 júliusában azt állította, hogy az amerikai kormány az 1930-as évek óta rendelkezik UFO-technológiával és "nem emberi eredetű" "biológiai anyagokkal". Grusch azt is állította, hogy tudja, hol tartják ezeket - írja a Fox News.

Legutóbb az Origo arról számolt be, hogy a közelmúltban történt egy kutatás, amely a meteordarabokat vizsgálta, szintén meglepő eredményekre jutott. A múlt évszázadban a Földre hullott űrtörmelék jelentőségére most jöttek rá a tudósok. Begyűjtötték az űrből származó kődaraboknak a mintáit, és vizsgálatokat végeztek rajtuk. Az élet jeleit mutatták ki a DNS ÉS RNS vizsgálatok. Az UFO-hívőknek és az idegenekkel foglalkozó kutatók számára ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről