Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Taylor Swift miatt átneveztek egy német várost

Vágólapra másolva!
Gelsenkirchennek új neve lesz, legalábbis néhány hétig. Az énekesnő július 17-től három koncertet ad a városban, rengeteg embert várnak a településre. A világsztár egyik rajongójának volt az ötlete, hogy nevezzék át a települést Swiftkirchenre, a polgármester örömmel tett eleget a kérésnek.
Vágólapra másolva!

Hamarosan megérkeznek Taylor Swift rajongói a németországi Gelsenkirchenbe, több tízezer emberre számítanak a városban. 

A települést mostantól néhány hétig Swiftkirchennek fogják hívni az énekesnő tiszteletére, ami azt jelenti, hogy "Swift temploma"

- írja az ABC News. A szupersztár július 17-től 19-ig három koncertet ad Gelsenkirchenben.

Az új névvel ellátott táblát kedden mutatta be egy rajongó, Aleshanee Westhoff.

Ő volt az, aki előállt az ötlettel, a város polgármestere pedig nem tudott neki nemet mondani. Karin Welge levélben köszönte meg a tinédzser nagyszerű ötletét. A város központjában található a popikon portréjával díszített tábla, és többet is elhelyeznek a városban az elkövetkezendő napokban. Az egykori bányaváros a focicsapatáról és a hatalmas stadionjáról híres. 

Taylor Swift csillagot kapott a helyi Hírességek sétányán, továbbá egy róla elnevezett villamos közlekedik a városban.

 Ezeken kívül még számos kisebb és nagyobb meglepetés várja a látogatókat.

A legfényesebben ragyogó popcsillag, a saját rekordjait megdöntő, jelenleg világ körüli turnéját tartó Taylor Swift felforgatta a zeneipart. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik, azonban az elmúlt években botrányoktól sem volt mentes jelenléte a médiában. De vajon mi köze mindenhez Scooter Braunnak? Taylor Swiftről készült sorozat a MAXon.

Egyre terjed a védjegyeztetés a sztárvilágban, Taylor Swift vagy Madonna például levédették a nevüket: ha nem tették volna, akkor valószínűleg ezrével-tízezrével árulnák világszerte az őket ábrázoló bizonytalan eredetű és minőségű pólókat és különböző ajándéktárgyakat. Vannak azonban a védjegyek között meglepő, sőt egyenesen abszurdnak mondható ötletek is.

Taylor Swift Eras turnéjának londoni állomásán hatalmas meglepetés érte az énekesnőt a színpadon. Mila Kunis, Ashton Kutcher, Hugh Grant, Liam Hemsworth, Jamie Dornan és más sztárok mellett Tom Cruise is megjelent a Wembley stadionban. Tom Cruise a szemtanúk szerint közvetlenül, barátságosan viselkedett, odaintett a rajongóinak, még egy-egy fotóra is megállt. Tom Cruise a Katie Holmesszal közös lányával, Surival már nem viselkedett ilyen szépen, hisz teljes egészében kihagyta a középiskolai ballagását, amelyre pénteken került sor a New York-i Laguardia High Schoolban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről