Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Forró autóban hagyta unokáját egy nő Floridában, letartóztatták

Vágólapra másolva!
Vásárolni ment egy nő a Florida állambeli Volusia megyében, az unokáját azonban az autóban hagyta. A 2 éves gyerek állítólag 16 percet töltött a forróságban.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy floridai nőt, miután a rendőrség elmondása szerint magára hagyta a kétéves unokáját egy forró autóban, míg ő vásárolt

 - írta a Fox News. A 63 éves Elena Gradyt kezdetben fogva tartották a gyerek elhanyagolása miatt, szerdán éjjel azonban óvadék ellenében elengedték. 

Az üzlet vezetői vették észre, hogy egy gyerek ül kétségbeesve az autóban, ami ráadásul nem is árnyékban parkolt.

 Az egyik illető kivette a gyereket az autóból és bevitte a kicsit az üzletbe, aki kb. 16 perce lehetett a járműben egyedül. 

Kerüljük el a tragédiát, ne hagyjunk gyerekeket, háziállatokat vagy idős embereket forró járműben, még akkor sem, ha az csak néhány perc lenne

 - írta a rendőrség a Facebookon.

Tíz évvel azután, hogy gyermeke meghalt egy felforrósodott autóban, vasárnap kiengedték a börtönből a Georgiai állambéli Justin Ross Harris-t, akit 2016. decemberében ítéltek el. A vád szerint a férfi, aki webfejlesztőként dolgozott, 2014. június 18-án reggel elfelejtette kitenni 22 hónapos kisfiát, a bölcsődében. 

Ehelyett egyenesen a  munkahelyére hajtott, és a gyermeket az autósülésben hagyta.

 A gyerek meghalt a felforrósodott terepjáró hátsó ülésén.

Nemrég rendőrök és gyermekmentők segítettek két kisgyerek életét megmenteni. A gyerekek 35 percet töltöttek egy felforrósodott, bezárt, parkoló autóban Budapesten. Bár a hőség beköszöntével a szakemberek minden évben figyelmeztetnek arra, hogy milyen kockázatokkal jár a felforrósodott kocsiban hagyni gyermeket vagy házi kedvencet – mégis évről-évre akad ahhoz hasonló eset, mint ami legutóbb történt a fővárosban. Ezúttal 

csak a rendőrségnek és a gyermekmentő alapítványnak volt köszönhető, hogy nem történt tragédia. 

A 19 éves Landon Scott Parrot bezárta a felforrósodott autóba 14 hónapos fiát, Kyler Parrotot, annak ellenére, hogy pontosan tudta, hogy ez rendkívül veszélyes. A férfi ezután azt hazudta a rendőröknek, hogy a gyerek hirtelen, magától lett rosszul, de a biztonsági kamera lebuktatta. A gyerek anyja ezalatt a munkában volt, mire hazatért, holtan találta kisfiát. 

A nyíregyházi rendőrök egy csavarkulccsal törték be az autó szélvédőjét, amelyben véletlenül bennrekedt egy 2 éves kislány. 

Ha nem szabadítják ki időben, a gyerek élete veszélybe kerül.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről