1 centet akart felvenni a bankból egy férfi, letartóztatták

Vágólapra másolva!
Egy negyvenes éveiben járó férfi június végén ment egy amerikai bankba, ahonnan megpróbált felvenni 1 centet. Ekkor az ügyintéző elmondta férfinak, hogy nem tudja teljesíteni a kérését és rendőrt hívott, mert azt gondolta, hogy a férfi ki akarja rabolni a bankot.
Vágólapra másolva!

A 41 éves Michael Fleming, június 29-én, körülbelül 14 órakor bement a Chase Bank egyik bankfiókjába, ahol kitöltött egy bizonylatot, miszerint szeretne egy centet felvenni a bankszámlájáról. 

A rendőrség információi szerint a férfi ezután átadta a papírt az ügyintézőnek, aki közölte Michaellel, hogy nem tudja teljesíteni a kérését, ugyanis ilyen kevés összeget nem lehet készpénzként felvenni. 

A letartóztatási jelentésből kiderült, hogy a férfi ekkor azt válaszolta az ügyintézőnek, hogy 

Tehát azt akarja, hogy kimondjam azt a szót?

Emiatt a nő megijedt, mert azt gondolta, hogy erőszakossá válik a helyzet, ezért rendőrt hívott. A rendőrség mikor a helyszínre ért, akkor az ügyintéző nő azt állította, a férfi ki akarta rabolni a bankot.

Mivel férfi tudta, hogy az ügyintéző hívta a rendőröket, ezért megvárta, hogy megkapja a kért összeget, majd leült a székre és ott maradt, amíg le nem tartóztatták. 

Később kiderült, hogy a férfinek nincs is bankszámlája a Chase Banknál. Emiatt azt se tudni, hogy kinek a bankszámlaszámát írta a bizonylatra.

 Valamint az sem világos, hogy a férfinak mi volt a célja azzal, hogy egy centet szeretett volna felvenni a bankból. 

Fleminget most fegyver nélküli rablással vádolják, letartóztatták és a  Sumter megyei börtönbe szállították, ahonnan csak 5 ezer dolláros (2,3 millió forint) óvadék ellenében szabadulhat. -írja a People.

image

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az évtized legnagyobb rablását hajtották végre Los Angelesben. A létesítmény a San Fernando-völgyben található, és a helyi vállalkozások készpénzének tárolására használják. A tolvajok az éjszaka folyamán hajtották végre az akciót, körülbelül 30 millió dollárnyi (10,8 milliárd forintnyi) készpénzt loptak. A rablást csak másnap fedezték fel, amikor a páncéltermet újra kinyitották. Rendőrségi források szerint kevesen tudhatták, hogy ilyen hatalmas mennyiségű készpénzt tartanak az épületben. 

A betörés időzítése hasonlóságot mutat a londoni Hatton Gardenben elkövetett hírhedt rablással, amely 2015-ben szintén a húsvéti hétvégén hajtottak végre - nyilvánvalóan azért, hogy elkerüljék a feltűnést, mivel a közeli üzletek zárva voltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről