Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kiégett boltok reklámtáblái omlottak rá tűzoltókra, hárman súlyosan megsérültek - videó

Vágólapra másolva!
Három tűzoltó súlyosan megsérült a hétvégén, miután egy pár nagyméretű reklámtábla rájuk omlott, miközben egy tűzhöz riasztották őket Manhattanben.
Vágólapra másolva!

Az esetről készült videón látható, ahogy a tűzoltók egy kiégett üzlethelyiség mellett álltak szombat délután, amikor a felettük lógó fém reklámtáblák hirtelen leszakadtak.

A Tumblr Snack Shop és a Rosie's Beauty Salon kiégett reklámtáblái öt tűzoltóra zuhantak rá.

A többi tűzoltó azonnal a roncsokhoz sietett, és az elsősegélynyújtókkal együtt próbálták gyorsan kiszabadítani a csapdába esett munkatársaikat.

Az egyik tűzoltót pillanatokon belül sikerült kiszabadítani, de egy másik tábla felemeléséhez legalább egy tucatnyi ember segítségére volt szükség.

A csapdába esett tűzoltók hamarosan kiszabadultak. Három tűzoltót egy helyi kórházba szállítottak és ellátták őket - írta a NYPost.

Ez az incidens jól mutatja, milyen veszélyes lehet ez a munka

- mondta John Sarrocco tűzoltóparancsnok a helyszínen.

Tragikus munkahelyi balesetek

Egy háromgyermekes tűzoltó 2001. szeptemberében égett meg Senatobiában, amikor egy égő házban egy nőt keresett. Ráomlott a tető és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a fején és a felsőtestén. Az eddigi legkiterjedtebb arcátültetést hajtották végre rajta: a műtét a férfi koponyáját és nyaka egy részét is érintette.

Korábban arról is írtunk, hogy négy munkás meghalt, amikor maga alá temette őket egy óriási betonszerkezet Gyöngyösön. Két másik ember sérüléseket szenvedett.

Egy munkásra csatornázás közben omlott rá a föld Romániában, szörnyethalt az incidenst követően. Miskolcon a pince fala omlott rá az ott dolgozó férfiakra és maga alá temette őket.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről