Csodával határos módon maradt életben egy kisbaba Texasban

Vágólapra másolva!
Csodával határos módon egy egyéves csecsemő életben maradt két napig a texasi vadonban, annak ellenére, hogy az államon akkor söpört végig a Beryl hurrikán.
Vágólapra másolva!

Egy négyéves gyereket hétfőn holtan találták egy tóban a texasi államhatár közelében. A rendőrség szerint a négyéves fiút utoljára július 6-án látták az édesanyjával, a 25 éves Aaliyah Jackkel és egyéves öccsével. A nőt hétfő este letartóztatták a Mississippi állambeli Meridianban, több mint 560 kilométerre az említett tótól.

Az egyéves gyereknek nyoma veszett és a rendőrség azt feltételezte, hogy ő is meghalt, mint 4 éves testvére.

Miután a rendőrök megtalálták a négyéves gyerek holttestét, a hatóságok a legrosszabbtól tartva a tó átkutatására készültek. Azonban ekkor egy sofőr azzal hívta fel a rendőröket, hogy egy csecsemőt talált a fűben, az autópálya mellett Mississippiben. 

A csodagyerekként emlegetett csecsemő két napig életben maradt a heves esőzések és a nagy szél ellenére. Gary Guillory louisianai seriff elmondta, hogy szombati eltűnése után azt feltételezték, hogy a csecsemő meghalt. A gyereken sok bogárcsípés volt, de egyébként jól van - írja a Sky.

Ez a gyerek két napot töltött a vadonban az autópálya szélén. Hála Istennek, hogy az a kamionos meglátta őt

- mondta Guillory. A seriff elmondta, csoda, hogy a csecsemő két napot túlélt egyedül a szabadban, az időjárás viszontagságainak kitéve, miközben heves esőzések és erős szél söpört végig Texason a Beryl hurrikán miatt. Ahogy az Origón is beszámoltunk róla, hétfőn érte el Texas államot a trópusi viharrá szelídült Beryl hurrikán, több ember meghalt és milliók maradtak áram nélkül az Egyesült Államok déli részén. 

Korábban írtunk arról az esetről is, hogy június végén élve találtak meg a keresőcsapatok egy tíz napja eltűnt túrázót az amerikai vadonban. A férfi egy rövid sétára indult, de közben eltévedt és a baj ott kezdődött, hogy nem szólt a családjának se, hova megy. Májusban pedig írtunk arról, hogy szentté avathatnak egy tizenöt évesen meghalt influenszert, az ügyben pedig Ferenc pápa is közbenjárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről