A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Csónakbaleset történt Arizonában, két gyerek meghalt

Vágólapra másolva!
Egy nő és két gyerek meghalt, két másik ember pedig kórházba került, miután egy csónak felborult a Powell-tónál Észak-Arizonában - közölték a hatóságok vasárnap.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Parkszolgálat szerint a 7,6 méter hosszú csónakot egy másik csónakos vontatta, amikor péntek délután a hullámok felborították a Glen Canyon nemzeti park területén lévő Navajo Canyonnál. A helyszínre kiérkező mentőegységek a 11 utas közül néhányat a felborult csónakon találtak, de többen a felborult csónak alá szorultak. A parkőrök és a tűzoltóság munkatársai segítettek a sérülteket a vízből kiemelni, hogy kórházba szállítsák őket.

A hatóságok szombaton közölték, hogy a 72 éves Melissa Bean és két 4 éves kisfiú a helyszínen meghalt. A fiúk nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. 

A hatóságok szerint két másik utast - egy 12 éves kislányt kritikus állapotban, és egy férfit is kórházban ápolnak. Az esetet a megyei seriffhivatal, a Nemzeti Parkszolgálat és a megyei orvosszakértői hivatal vizsgálja - írja a CBS.

Nem szokatlan, hogy egy-egy halálesetet történik a vízen. Azonban a mostani baleset nagyságrendje - három halálos áldozattal és két kritikus állapotban lévő sérülttel - nem mindennapos és ez mindenképpen tragikus

 - mondta Adam Simonsen hadnagy, a Coconino megyei seriff hivatalának szóvivője.

Néhány napja cikket közöltük arról, hogy vízbe fulladt egy férfi egy Sándorfalva melletti strandon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!