A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gránát miatt lezárták a repteret Hawaiin

Vágólapra másolva!
Egy japán férfit letartóztattak a hawaii repülőtéren, mert gránátokat találtak a poggyászában. A nemzetközi repülőtér terminálját kiürítették, amíg a tűzszerészek ellenőrizték, hogy a gránátok élesek-e.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy japán férfit a hawaii Hilo nemzetközi repülőtéren, miután a biztonsági ellenőrök két, gránátnak látszó tárgyat találtak a táskájában - közölte a helyi rendőrség.

A személyzet a Közlekedésbiztonsági Hivatal (TSA) munkatársainak jelentésére reagált, miszerint egy kézipoggyászban két gránátra emlékeztető tárgyat fedeztek fel a röntgenvizsgálat során

 - áll a hawaii rendőrség közleményében. A rendőrök kiürítették a terminál területét és leállították a repülőtér működését. Később a tűzszerészek megállapították, hogy a kézigránátok üresek - áll közleményében.

Röntgenkép a férfi poggyászáról. Fotó: Hawai‘i Police Department

A rendőrség letartóztatta a 41 éves japán férfit terrorista fenyegetés miatt, akit Akito Fukushima néven neveztek meg. A rendőrség szóvivője a helyi médiának elmondta, hogy nem világos, honnan származnak a gránátok, és az sem, hogy mit szándékozott tenni velük. A repülőtér működése alig több mint egy órával kősbb újraindult. 

Tegnap erról is beszámoltunk olvasóinknak, hogy több mint 100 élő kígyót próbált a nadrágjába rejtve Kínába csempészni egy férfi. Februárban beszámoltunk egy hasonlóan szürreális esetről. Akkor az amerikai-kanadai határon próbált meg egy férfi három pitont átcsempészni a nadrágjában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!