A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Meghalt a Horrorra akadva fiatal sztárja

Vágólapra másolva!
Meghalt Erica Ash amerikai színésznő. A magyar nézők főként a Horrorra akadva paródiasorozat ötödik részéből ismerhetik, de a hazájában nagyon népszerű Mad TV televíziós produkcióban, és más műsorokban is szerepelt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap, 46 éves korában Los Angelesben meghalt Erica Ash színésznő, akit elsősorban komikus szerepei miatt ismert és szeretett a közönség. Halálhírét családja jelentette be. Pályatársai a közösségi felületeken emlékeznek a színésznőre.

Erica Ash fontos karaktert játszott a Horrorra akadva 5. című produkcióban, melyben a sorozatgyilkosokról szóló filmek mellett olyan népszerű filmeket is parodizáltak, mint a Fekete hattyú, A majmok bolygója: Lázadás, az Eredet, a Gonosz halott vagy épp a Ház az erdő mélyén. Ash szerepelt a szatirikus hangvételéről ismert “Real Husbands of Hollywood” valóságshow-ban, illetve a “Mad TV" című televíziós produkcióban is. A színésznő 2006-2007-ben a Logo The Big Gay Sketch Show első két évadában is szerepelt – írja karrierjéről a Ripost.

Erica Ash
Erica Ash 46 éves volt
Fotó: Wikipedia

Fontosabb szerepi mellett több tucat tévés produkcióban és filmben volt látható. A Starz-on látható, rendkívül sikeres "Survivor's Remorse" című dráma egy fiatal kosárlabdázó sportkarrierjéről szól, a produkcióban Ash a karakter testvérét alakította.

Halálának okáról a családja közleményben adott tájékoztatást. Ebben a színésznő édesanyja, Diann Ash azt írja, hogy Erica Ash 

a rákkal vívott hosszú, bátor küzdelem után, szerettei körében békésen távozott.

Erica Chantal Ash az IMDB-n elérhető adatok szerint 1977. szeptember 19-én, Floridában született. Az Emory Egyetemen orvostanhallgatóként kezdte meg tanulmányait a középiskola után, de érdeklődése a szórakoztatóipar felé fordult. Egy 2018-as interjúban elmondta, hogy az orvosi képzés után egy év pihenőt engedélyezett magának, ebben az időszakban pedig egy japán illetőségű zenekar háttérénekeseként dolgozott.

Erica Ash a közösségi médiában is nagyon népszerű volt. Rengetegen követték az online felületeken, ő pedig rendszeresen osztott meg tartalmakat a felhasználókkal. Különösen azok a videós bejegyzései lettek nagyon sikeresek, amelyek mókás karakterek bőrébe bújva szórakoztatta követőit.

A család azt kéri az Erica emléke előtt tisztelgők előtt, hogy adományaikkal a Susan G. Komen Cancer alapítványt, vagy más, a rákbetegségek ellen harcot folytató szervezeteket támogassanak.

Az alábbi videós összeállítás a Horrorra akadva 5. jeleneteiből készült, benne a színésznővel:

Cikkünk kiemelt képén: jelenet a Horrorra akadva 5. című filmből

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!