A második emeletről ejtett le egy gyereket egy floridai férfi

Vágólapra másolva!
A 31 éves Brandon Gilmore együtt italozott egy nővel az egyik floridai hotelben, majd felmentek a szobájába a nő gyerekével együtt. Elmondása szerint játék közben rá akart ijeszteni a gyerekre, ezért fejjel lefelé kilógatta az erkélyen. Ekkor azonban kicsúszott a kezéből, a gyerek két emeletet zuhant, fejjel a betonra.
Vágólapra másolva!

A férfi július 6-án ismerkedett meg egy nővel az egyik floridai hotelben, iszogatni kezdtek egymással. Mindössze 5 órával később a nő felment a férfi szobájába a gyerekével együtt. Ott Brandon azt mondta a nőnek, hogy játszik a gyerekével, majd kivitte az erkélyre. 

Itt bevallása szerint rá akart ijeszteni a 4 éves gyerekre, ezért kilógatta a második emeleti erkélyen, fejjel lefelé. Ekkor azonban a gyerek kicsúszott a kezei közül, és lezuhant fejjel a betonra. 

A gyereket az incidens után kórházba vitték, és mostanra javult az állapota. A hatóságok nyilatkozata szerint nem marad maradandó sérülése. 

Az egyik szemtanú a rendőröknek elmondta, hogy gyereksikoltozást hallott, majd amikor odafordult már azt látta, hogy a gyerek zuhan. Ezek után látott egy nőt kijönni a hotelból, felvette a gyereket, majd visszament az épületbe. 

Egy másik szemtanú azt mondta, hogy látta, ahogy a férfi játszik a gyerekkel az erkélyen, majd az egyik lábát fogva kilógatta. Ekkor csúszott ki a kezéből a gyerek. 

A férfit a történtek után gyerekbántalmazással vádolják, jelenleg börtönben van – írja a People

Ahogy korábban megírtuk, Csepel központi részén, egy panel ház ötödik emeletéről kiesett egy kisfiú az ablakon. Egy bokorcsoportra esett, ezért élhette túl a több mint tíz méteres zuhanást, de így súlyos állapotban szállították kórházba. A szülők otthon voltak, de először azt gondolták, hogy a gyerek csak elbújt. Csak akkor tudatosult bennük, hogy mi történt, amikor kiabálást hallottak kintről. A gyereket sokkos állapotban találták a bokrok között, de eszméleténél volt.

Romániában egy tömbház második emeletéről zuhant ki egy négyéves kislány. A gyerek súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba. A szomszédok elmondták, hogy nem ez volt az első eset, a kislány körülbelül két évvel ezelőtt már egyszer kizuhant az emeletről.

Londonban meghalt egy hatéves kisfiú, miután kizuhant a 15. emeleti lakásuk ablakából. A mentők sokáig próbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről