Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A padláson találták meg egy fiú holttestét, az anyja végzett vele

Fotó: Szokolay Bence
Vágólapra másolva!
Az ohiói Lashanda Wilder azért hívta fel a rendőrséget, mert nem találta a fiát. Azonban még mielőtt kiértek a rendőrök, a nő a másik két gyerekével és a barátnőjével elmenekült. Az eltűntként bejelentett fiút holttestét végül a házuk padlásán találták meg a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Az anya június 28-án tett bejelentést a rendőrségen, mi szerint nem találja a 8 éves fiát, Martino Wildert. A rendőrség kiment a házhoz, addigra a nő azonban a két másik gyerekével átment a barátnőjéhez, majd közösen elmenekültek. 

A rendőrök, amikor kiértek a házhoz keresést indítottak a fiú miatt, és nem sokkal később megtalálták a holttestét a családi ház padlásán. A nyomok alapján megfojtották. 

A rendőrség ezek után már az anyát gyanúsította a gyilkossággal. Egy napig keresték a nőt és a gyerekeit, mire megtalálták őket. A hatóságok közleménye alapján a másik két gyereket épségben találták meg, ők otthonba kerültek. 

Lashanda Wildert gyilkossággal és nyomozás akadályozásával, a barátnőjét pedig nyomozás akadályozásával gyanúsítják. 

A nő bátyja elmondta, hogy Lashanda mindig is „gonosz” volt, egész életében voltak dühkezelési problémái. Hozzátette, hogy a fiai akkor voltak a legboldogabbak, amikor nem volt velük – írja People

Ahogy korábban megírtuk, New Jersey államban egy kétgyermekes anyát gyilkossággal vádolnak, miután mindkét kislányát vízbe fojtotta. A hatóságokhoz két eszméletlen gyermekről érkezett jelentés egy családi házban. Amikor a rendőrök kiérkeztek, borzalmas látvány tárult a szemük elé: az anya a kádba fojtotta egy- és hároméves kislányát.

29 éves barátját kérte meg egy amerikai család, hogy vigyázzon csecsemőjükre, amíg annak ikerpárjával kórházban vannak. Óriási tragédia történt ez idő alatt, a nő halálra verte a gyereket. 

Bűnösnek vallotta magát egy nő, aki kegyetlenül meggyilkolt egy mozgássérült férfi az egyik áruház parkolójában. A támadás után pedig magára hagyta a tehetetlen férfit, aki a helyszínen meghalt.

Az amerikai Minnesota államban élő Julissa Thaler úgy végzett a saját kisfiával, hogy többször is rálőtt egy sörétes puskával. A nő úgy bukott le, hogy a rendőrök igazoltatták vezetés közben és tiszta vér volt. A nőt életfogytiglani büntetésre ítélte a bíróság. A tragikus esetre akkor derült fény, amikor a rendőrséget egy autóshoz riasztottak 2022. május 19-én, aki egy hiányzó kerékkel és egy betört hátsó szélvédővel közlekedett.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről