Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Halálra késeltek egy nyolcéves gyereket New Yorkban

Vágólapra másolva!
Egy rendőr lelőtt egy férfit, aki halálra késelt egy 8 éves kisfiút Queensben csütörtökön - közölte a New York-i rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint egy családi veszekedés fajulhatott késeléses támadássá - közölte a rendőrség, de a részletek még nem tisztázottak. A rendőrség szerint a 20 éves gyanúsított és a 8 éves áldozat testvérek vagy mostohatestvérek lehettek. 

A PIX11 szerint az incidens egy lakóházban történt helyi idő szerint 17:20 körül. Ez időben egy 29 éves nő, akit hátba szúrtak, elhagyta az épületet, és a rendőrséghez fordult segítségért. 
A rendőrök reagáltak, és egy ötödik emeleti lakásba mentek ki - közölte a rendőrség.

Amikor a rendőrök beléptek a lakásba, a gyanúsított éppen a 43 éves apját fenyegette egy késsel.

Amikor beléptünka lakásba, az elkövető egy kést szorított az apja torkához 

- mondta John Chell, a New York-i rendőrség járőrfőnöke.

A gyanúsított állítólag megtagadta az ismételt rendőri felszólítást, hogy dobja el a kést, mire az egyik rendőr lelőtte a gyanúsítottat - közölte a rendőrség. A rendőrök azonnal segítséget nyújtottak, a gyanúsítottat pedig egy környékbeli kórházba szállították, ahol azonban meghalt.

A rendőrség szerint az incidens idején egy 8 hónapos kisbaba is a lakásban tartózkodott, de a csecsemőnek nem esett baja. A rendőrség szerint a 29 éves nőt és a 43 éves férfit is a környékbeli kórházakba szállították, hogy ellássák sérüléseiket. Mindketten várhatóan túlélik a sérüléseket.
A nyomozás folyamatban van - írja a CBS News.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről