Halálra gázoltak egy turistát Mallorcán

Vágólapra másolva!
A kórházban meghalt egy brit turista, akit Mallorcán elütött egy autó. Az 55 éves férfi szombaton halt meg, miután közel három hetet töltött az intenzív osztályon.
Vágólapra másolva!

Június 29-én, 19 óra körül, egy 55 éves brit férfit elgázoltak az Ma-1 autópályán, Mallorcán. A férfi a Palma-öbölre néző Cala Major tengerparti üdülőhelyre vezető leágazás közelében próbált átkelni az úton, amikor elütötték, egy biciklisek számára tiltott területen.

A férfi súlyos fej-, mellkas- és medencesérüléseket szenvedett, és eszméletlenül szállították kórházba. A mentőautó rendőrségi felvezetéssel ment a kórházig.

A biciklis három héttel kórházba szállítása után, az orvosok legnagyobb igyekezete ellenére meghalt. Az eset miatt rendőrségi nyomozás indult. A sziget útjai gyakran tele vannak amatőr kerékpáros csoportokkal, akik a sziget nyugati oldalán található híres Tramuntana-hegységben, valamint a síkságokon teszik próbára magukat. A legjobb európai kerékpáros csapatok is Mallorcát választják edzéseik helyszínéül az enyhe tél és a napsütéses égbolt miatt - írja a Mirror.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a saját autójával gázoltak halálra egy anyát, miközben a gyereke is a kocsiban volt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!