Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Halálra késelt egy terhes tinédzsert egy idős nő

Vágólapra másolva!
Letartóztattak hétfőn egy 62 éves nőt, akit azzal vádolnak, hogy öt hónappal ezelőtt halálra késelt egy terhes tinédzsert, néhány nappal azelőtt, hogy a lány szült volna.
Vágólapra másolva!

A 62 éves Jacqueline Reidet azzal vádolják, hogy többször megszúrta és megölte a terhes tinédzsert, a 17 éves Maylashia Hoggot.

A nőt kétrendbeli gyilkossággal vádolják a 17 éves Maylashia Hogg és születendő gyermeke halála miatt. 

Hogg kilenc hónapos terhes volt a kislánnyal, akit Londyn Charitynek akart elnevezni, amikor februárban holtan találták barnwelli otthonától néhány háztömbnyire.

Hoggot utoljára február 8-án látták, és a családja február 14-én jelentette be az eltűnését.

Amikor a hatóságok házkutatást tartottak Reid otthonában, számos bizonyítékot találták. Az elfogatóparancs szerint Hoggot többször megszúrták egy éles fegyverrel - írta a HuffPost.

Michael Sapp, az áldozat mostohaapja azt mondta, hogy a nőt ismerte a család, és egyszerűen nem tudja felfogni, hogy tényleg ezt tette. 

Többször megkérdeztem tőle, hogy láttad a lányom? Ő pedig egyenesen rám nézett, és azt mondta, hogy nem. Végig tudta, hogy már megölte a gyermekem, de csak ott ült velünk csendben

- mondta Sapp. 

Reid nem volt hajlandó beszélni a bíróval a meghallgatáson, így nem engedték, hogy óvadék ellenében távozzon. 

Hogg családja továbbra is válaszokat követel, mivel a hatóságok még nem állapították meg a gyilkosság indítékát.

Ja'Nearia Rice, Hogg unokatestvére elmondta, hogy Reid a letartóztatása előtti napokban sok időt töltött a családdal, és hozzátette, hogy egykor az utca túloldalán lakott.

Miért tesz ilyesmit, majd kerülgeti a családot? Aznap jött el, amikor Maylashia-t megtalálták. Bejött az udvarra is, ott ült a családdal, és nézte, ahogy gyászolnak...

Korábban arról is írtunk, hogy halálra késelte mostohalányát egy férfi Németországban a múlt hónapban. A 44 éves férfi elvágta a tinédzser torkát, akinek esélye sem volt túlélni a brutális támadást, a mentők kiérkezése előtt elvérzett.

Halálra késeltek egy férfit fényes nappal New Yorkban is. A 38 éves áldozatot nyakon szúrták, egy másik 52 éves nőt a lábán, egy 31 éves férfit pedig a hátán sebesítettek meg Manhattanben.

Halálra késeltek egy turistát egy spanyol szórakozóhelyen is, az elkövető ellen hajtóvadászat indult.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről