Ott találtak holttestet Tenerifén, ahol egy brit férfi is eltűnt

Vágólapra másolva!
A 19 éves Jay Slater június 17-én tűnt el Tenerifén, miután a barátaival szórakozott. Azóta nem sikerült megtalálni. Most azon a helyen, ahol őt is keresték, egy férfi holttestét találták meg a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Tenerifén, Masca környékén a mentőcsapatok megtalálták egy férfi holttestét azon a területen, ahol korábban a brit Jay Slater is eltűnt. A hatóságok közleménye szerint hétfő reggel a mentők maradványokat találtak. 

Leírták, hogy a férfi valószínűleg egy szikláról zuhanhatott le, a holtteste pedig nagyon nehezen megközelíthető helyen volt.

 Jelenleg a boncolás eredményét várják, hogy kiderüljön, kié a holttest és mi okozta a halálát - írja a The Gurdian

A férfi anyja úgy nyilatkozott, hogy ahogy telik az idő, a család egyre kevésbé tudja szavakba önteni a fájdalmát. 

Ahogy az Origo megírta, Tenerife szigetén június 17-én rejtélyes körülmények között eltűnt a 19 éves brit Jay Slater. A fiatal életében először utazott a szülei nélkül nyaralni. Barátaival egy buliban szórakoztak, majd különváltak. A fiú utolsó ismert tartózkodási helye a Rural de Teno nemzeti park volt, ez 11 órára van szálláshelyétől. 

A fiatalember lekéste a buszt, de úgy tűnik, fáradtan és lemerülő telefonnal mégis nekiindult az útnak. Jay Slater azóta sem került elő.

A rendőrség nagy erőkkel indult a keresésére. Helikopteres felderítést végeztek a Masca-szurdok területén, közben egy hegyi mentőegység keresőkutyák bevetésével a földön indult a fiatal nyomába. Az erőfeszítések azonban ezidáig eredménytelennek bizonyultak.

A rejtélyes eltűnési ügyben néhány nappal később nem várt fordulatot jelentett, hogy miközben a hatóságok folytatták a Jay Slater utáni kutatást, megtaláltak egy másik, bajba jutott brit állampolgárt, aki korábban túrázni indult. Az 51 éves skót férfi a Masca nevű falu mellett esett egy szakadékba, és már nagyon kimerült volt, amikor a rendőrség megtalálta. Segítség nélkül nem tudott felmászni a szakadékból, így valószínűleg szó szerint az életét mentették meg azzal, hogy megtalálták.

Egyesek szerint a fiú eltűnéséért Ayub Qassim brit állampolgárságú férfi felel. Nála töltötte ugyanis az utolsó éjszakáját Slater. A férfira emellett azért is figyeltek fel, mert korábban börtönben ült kábítószer-kereskedelem miatt, ám a hatóságok szerint semmi nem utal arra, hogy a fiú eltűnéséhez köze lenne.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről