Két brit eltűnt Svédországban: holttesteket találtak egy kiégett autóban

Vágólapra másolva!
A svédországi Malmőben a mentőszolgálat munkatársai egy tűzről szóló bejelentésre reagáltak, és egy kiégett Toyota Rav 4-et találtak, amelyben két holttest volt. A rendőrség gyilkossági nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

Néhány napja két brit állampolgár eltűnt Svédországban - közölte a külügyminisztérium. A rendőrség kettős gyilkosság miatt indított nyomozást, miután Malmőben, vasárnap délután két holttestet találtak egy kiégett autóban.

A helyszínen dolgozó mentősök észrevették, hogy az egyik áldozatot lelőtték.

A helyi médiumok szerint az autóban talált két összeégett áldozat a két eltűnt brit turista.

A beszámolók szerint a britek a koppenhágai repülőterén bérelték ki a - később kiégve talált - Toyota Rav 4-et. A rendőrségi szóvivő elmondta: 

Támogatjuk a Svédországban eltűntnek nyilvánított két brit férfi családját és kapcsolatban állunk a brit hatóságokkal.

A svéd rendőrség szemtanúkat hallgat ki, és a lakosság segítségét kérik. A hírek szerint az Interpol is részt vesz a nyomozásban. A svéd rendőrség nyilatkozatot adott ki: 

A vasárnap délután holtan talált két embert még nem sikerült azonosítani. A holttesteket a törvényszéki orvosszakértő vizsgálja. Az esetet gyilkosságként kezelik

 - írja a Sky.

Tegnap arról a megdöbbentő esetről is írtunk, hogy meggyilkolta feleségét egy milliomos üzletember, majd a fagyasztóba tette a holttestét. Arról is beszámoltunk, hogy tegnap végeztek ki egy férfit Texasban, aki évek óta ártatlannak valotta magát és DNS vizsgálatért könyörgött, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről