A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kizuhant az erkélyről egy kislány Mallorcán, szörnyethalt

Vágólapra másolva!
Egy 11 éves kislány meghalt, miután leesett a hetedik emeleti erkélyről egy szállodában, ahol a családjával tartózkodott, miközben a spanyolországi Mallorca szigetén nyaralt.
Vágólapra másolva!

Egy 11 éves ír kislány meghalt, miután húsz méter magasról lezuhant egy mallorcai szálloda hetedik emeletéről, ahol a családjával együtt tartózkodott. 

A kislány rokonai éppen aludtak, amikor a lány kiment a teraszra és megtörtént a tragédia.

A szörnyű incidens ma reggel fél hét körül történt a Mallorca északkeleti részén fekvő Puerto de Alcudia üdülőhelyen található, családokra specializálódott, háromcsillagos üdülőhelyen - írja a Mirror.

A mentősök sikertelenül próbálták újraéleszteni a lányt, a helyszínen halottnak nyilvánították. 

Rendőrségi források megerősítették, hogy az áldozat egy ír kislány volt. 

Körülbelül húsz métert zuhant, és egy első emeleti étterem tetején landolt. Egy jól értesült szállodai alkalmazott azt mondta: 

A lány, aki meghalt, egyike volt a család három gyermekének. A családnak ma kellett volna visszatérnie Írországba. A kislány szülei aludtak, amikor a lány leesett, és csak később tudták meg, mi történt.

Az eset alig néhány héttel azután történt, hogy egy másik ír állampolgár is meghalt Mallorcán, miközben szeretteivel nyaralt. A négygyermekes apukát, Michael Grantet egy autós ütötte el.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy brit turista meghalt, miután fejjel előre a földre zuhant, miközben megpróbált lemászni egy szálloda erkélyéről a görögországi Zante szigetén a hónap elején. Kizuhant egy szálloda ablakából és szörnyethalt egy egyéves kisfiú is. Az egész minnesotai közösség gyászolta a kisgyermeket.

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy fiatal nő leesett egy futópadról a konditeremben, majd kizuhant az épület harmadik emeleti ablakából az indonéziai Pontianakban. A nő belehalt sérüléseibe. Biztonsági kamerák felvételei örökítették meg a pillanatot, amint a nő megbotlott a futógépen, majd kiesett a nyitott ablakon. A hölgy megpróbált megkapaszkodni, de nem sikerült neki. Az áldozat barátjával és testvérével ment a terembe és mindössze 30 perce edzett, amikor megtörtént a baj.

A várakozók mentették meg egy férfi életét Indiában, aki majdnem lezuhant egy erkélyről. Többen várakoztak egy erkélyen, nekidőlve a korlátnak, amikor az egyik férfi váratlanul elájult, majd háttal átbukott a korláton. A mellette álló férfi azonban még időben meg tudja ragadni a lábát, megmentve őt a zuhanástól. Ezután többen is odasietnek, hogy segítsenek, és visszahúzzák az erkélyre a férfit.

Játék közben kizuhant az erkélyről és szörnyethalt egy kislány Angliában is februárban. A kislány egy másik gyerekkel játszott a társasház erkélyén, amikor megtörtént a tragédia. A 8 éves kislány több emeletet zuhant.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!