A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Tizenöt éves fiút lőttek agyon Londonban

Vágólapra másolva!
Az angol rendőrség közölte, hogy múlt vasárnap este helyi idő szerint 7 óra 20 perc körül lövöldözésről kaptak bejelentést egy londoni parkban, a Hazlewood Crescent közelében. A hatóságok szerint egy tizenöt éves fiút lőttek agyon a nyugat-londoni Ladbroke Grove parkban.
Vágólapra másolva!

A helyszínen egy 15 éves tinédzsert találtak a rendőrök súlyos sérülésekkel. A mentőszolgálat minden erőfeszítése ellenére az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították - áll az angol rendőrség közleményében.

Hat férfit tartóztattak le gyilkosság gyanújával, ők továbbra is őrizetben vannak - tették hozzá.

Más sérültről nem érkezett jelentés.

A rendőrség közölte, hogy folyamatban van a fiú hozzátartozóinak azonosítása és tájékoztatása, a helyszínen továbbra is helyszínelnek - írja a Sky News.

Júniusban két holttestet talált a rendőrség egy angliai házban. Egyikük egy 24 éves férfi, a másik egy 22 éves nő volt. A házban talált halott férfi mentősként dolgozott. A rendőrség gyilkossági nyomozás keretében vizsgálódik.

Tavaly februárban egy pszichiátriáról szabadult férfi gyilkolt meg egy nőt egy parkban. A 74 éves Lorna England lisztért szaladt le a boltba, és hazafelé sétált egy exeteri parkon keresztül, amikor egy helyi férfi hátulról rátámadt, és halálra szúrta.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!