Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Soros-ügynök párttársát tüntette ki Manfred Weber

Vágólapra másolva!
A baloldali Manfred Weber egy, a Soros György hálózatához ezer szálon kötődő képviselőt tüntetett ki. A portugál férfi nem mellesleg az Európai Néppárt tagja is.
Vágólapra másolva!

Az korábban már ismert volt, hogy Soros György szervezete, az OSF feljegyzéséből kiderült (a feljegyzést a DC Leaks portál publikálta), hogy a bevándorláspárti spekulánsnak 36 EPP-képviselő megbízható szövetségese. Soros-szövetséges Roberta Metsola, az máltai származású EP-képviselő, korábbi LIBE-tag, aki Magyarország ellen szólalt fel a Sargentini-jelentés vitáján, és aki jelenleg az Európai Parlament elnöke. Utóbbi neve is előkerül abban a bejegyzésben, amelyben Vasco Becker-Weinberg idén mandátumot szerzett portugál néppárti képviselő köszönetet mond a “kiváló szolgálataiért” (sic!) elnyert kitüntetés okán Manfred Weber, néppárti frakcióvezetőnek - írta a tuzfalcsoport.blgstar.hu.

Becker-Weinberg portugál EP képviselő több szálon is kapcsolódik a Soros-birodalomhoz. Együttműködik a Nyílt Társadalom Alapítványok által is támogatott  International Law Association nevű NGO-val, amelynek egyik vezetője, Damilola S Olawuyi, a CEU vendégelőadója. Weber kitüntetettje annak a lisszaboni NOVA egyetemnek vezető oktatója, amelyről azt érdemes tudni, hogy 2022 -ben bejelentették az önjelölt "Konzorcium - Oknyomozó Újságírók Hálózata" elindítását. A "Konzorcium" első újságírói vizsgálata a gyűlöletbeszéd jelenlétével a CHEGA párt, egy új jobboldali, konzervatív párt és annak vezetője, André Ventura kapcsán.

Soros György és a Nyílt Társadalom kulcsszerepet játszik a "Konzorciumot" alkotó különböző médiumok finanszírozásában, a szélsőbaloldalhoz és a portugál államhoz kötődő szervezetekkel együtt. Ami a "konzorcium" "független" újságíróinak a közösségi hálózatokon tanúsított viselkedését illeti, politikai álláspontjukhoz sem férhet kétség. Ehhez a közösséghez tartozik tehát Manfred Weber új üdvöskéje, a valaha konzervatívnak tartott Európai Néppárt frakciójának új tagja, Vasco Becker-Weinberg.

A teljes írást itt olvashatják. 

 

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről