Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Nem értékelte a férje a bulit, amit szervezett neki, ezért megmérgezte

Vágólapra másolva!
Nem értékelte azt, amit tett, ezért meg akarta ölni férjét egy amerikai nő. Szerinte a férfi semmibe sem vette, hogy különleges születésnapi partit rendezett neki. Ezért mérget öntött féri kedvenc üdítőjébe, amiből az minden nap ivott.
Vágólapra másolva!

Egy, az Egyesült Állambeli, Missouriban elő férfi több videót is átadott a rendőröknek, amin az látható, ahogy felesége gyomirtót rak olyan üvegekbe, amikből rendszeresen ivott.

A férj elmondta, hogy a nő az 500.000 dolláros életbiztosítása miatt akarta megölni. Illetve azért, mert a nő szerint nem értékelte őt.

A férfi ugyan érezte kedvenc italán a Mountain Dew-n, amelyet a garázsban tartottak, hogy azoknak furcsa az íze, ennek ellenére továbbra is ivott azokból. Egészen addig, amíg nem kezdte rosszul érezni magát.

Egy idő után ugyanis már rettentően fájt a torka, hasmenése volt, és folyamatosan hányt. El is mondta a feleségének, hogy rosszul érzi magát, aki erre azt felelte, hogy valószínűleg a Covidos, és maradjon távol az unokáiktól.

Michelle Peters, 47, MichellePeters47
Fotó: forrás.  Laclede County Sheriff’s Office

A férj később azt is elmondta, hogy 

amikor kedvenc italából máshol is ivott, azon nem érezte a furcsa ízt.

Ezután megnézte a garázsban lévő kamera felvételeket, amin tisztán látszott, ahogy a felesége beleteszi az italokba a gyomírtót. 

A férj azonnal elment a rendőrségre, de előtte még adott egy üveggel az üdítőből az egy ismerősének, hogy mindenképpen legyen bizonyíték a mérgezésre arra az esetre, ha vele bármi történik.

Amikor a nőt szembesítették a vádakkal, mindent beismert. Azt mondta, mindezt azért tette, mert 

férje nem értékelte azt a bulit, amelyet az 50. születésnapjára rendezett neki.

Pontos információk nincsenek a férj állapotáról, csak annyit lehet tudni, hogy túlélte a merényletet - írja a Themirror.

Ahogy korábban megírtuk, egy nő csokoládéba rejtett méreggel ölte meg a barátját. A szomszédok azután hívták a rendőröket, hogy elviselhetetlen bűzt éreztek a lépcsőházban. A rendőrök ezután kutatták át a házat, ahol az egyik lakásban megtalálták a férfi már bomlásnak indult holttestét. 

Ahogy korábban azt is megírtuk, hogy egy nő turmixba kevert méreggel próbálta megölni a nagyanyját. 

Nyíregyházán pedig sorozatos mérgezések miatt tettek bejelentést a helyiek, miután több macska is elpusztult. Ezért a közösségi oldalon posztoltak is az esetről, amihez végül több gazda is hozzászólt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről