Megöltek egy fiatal nőt Németországban, a férjét gyanúsítják

Vágólapra másolva!
Meghalt egy húszéves nő a németországi Gelsenkirchenben. Több késszúrás érte. Az első információk szerint az elkövető állítólag a férje és három gyermekük apja.
Vágólapra másolva!

A halálos támadás egy gelsenkircheni lakóházban történt péntek reggel. A szomszédok hallották a veszekedést, és értesítették a rendőrséget. 

Az első információk szerint az elkövető állítólag a nő férje és három gyermekük apja. 

A BILD szerint az elkövető ezután Oberhausenbe menekült, ott balesetet okozott, majd Hollandia irányába folytatta menekülését. A rendőrség nagy erőkkel keresi őt.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy tennessee-i férfi fegyverrel támadt feleségére és unokájára, majd egy lövéssel végzett velük. A férfi miután végzett a feleségével és az unokájával, öngyilkos lett.

Egy apa megölte feleségét és két gyermekét, majd saját magával is végzett az Egyesült Államokbeli Lindenben. A férfi az öngyilkossága előtt felhívta az egyik családtagot és elmondta, hogy mit tett.

Egy kegyetlen családirtásról is beszámoltunk áprilisban: alvó gyerekeit végezte ki egy oklahomai anya. A nő vallomása szerint meg akarta "menteni" gyerekeit az agresszív apától és magával is végezni akart utána.

Megölte gyógyíthatatlan beteg, haldokló feleségét, majd önmagával is végzett egy férfi Taksonyban. A férj búcsúlevelében azt írta: nem bírta már nézni felesége szenvedését.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről