Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A gyönyörű modell nem tudta feldolgozni, hogy elhagyta a szeretője, ezért leharapta a nyelvét

Vágólapra másolva!
Leharapta barátja nyelvét egy sztármodell. Akkor mindössze 18 éves volt, évekig bujkált Thaiföldön, mire elkapták. A nála 22 évvel idősebb férfi soha nem épült fel teljesen, azóta sem érez ízeket, és újra kellett tanulnia beszélni.
Vágólapra másolva!

A gyönyörű modell egy utolsó csókot kért szerelmétől szakításuk után, amit a mit sem sejtő férfi meg is tett. Utóbbi ezután fájdalmában üvölteni kezdett, a nő ugyanis leharapta a nyelve egy részét.

image

A most 26 éves gyönyörű modell a véres támadás után a repülőtérre menekült, és mint utóbb kiderült Thaiföldre ment, sokáig ott bujkált. 

Maga a támadás nyolc éve történt a bíróság a nőt azóta el is ítélte, hat évre kell börtönbe mennie, és húszmillió forint kártérítést kell fizetni a nála 22 évvel idősebb volt barátjának. 

A férfinek maradandó sérülést okozott, elvesztette ízérzékét, és azóta sem tudja megkülönböztetni a sós és az édes ételeket, és újra kellett tanulnia beszélni.

A lány most azt mondta, önvédelemből harapta meg a férfit, aki többször megverte őt, illetve egyszer vízbe akarta fojtani.

A bíró nem hitt neki, és a tárgyalás során az is elhangzott, hogy a nő, egy nagyobb darabot harapott le a férfi nyelvből, amit aztán kiköpött a földre.

Ha egyáltalán lehet az ehhez hasonló dolgokat fokozni egy másik nő még kegyetlenebb bosszút állt férjén. Az Ugandában élő, terhes nő azután támadt rá szerelmére, hogy az napokig nem ment haza. Azt gondolta ugyanis, hogy egy másik nővel megcsalja őt, aki szintén terhes. Amikor a férfi végre belépett az ajtón, a felesége rátámadt. Ráharapott a péniszére, majd szó szerint szétrágta, amivel maradandó fogyatékosságot okozott neki. A támadás után a nő elmenekült.

Ahogy azt korábban megírtuk, rengetegszer felhívtak telefonon egy férfit azzal, hogy a szexuális szolgáltatásával kapcsolatban érdeklődnek. Ő semmiről sem tudott erről, először csak bosszankodott. Később kiderült, hogy egy haragosa adta meg a számát egy oldalon, ahol prostituáltak hirdetnek. Ekkor már az is kiderült, hogy haragosa a felesége fotóit töltötte fel ugyanerre az oldalra, bosszúból. 

Angliában pedig leharapták egy férfi fülét egy diszkó közepén.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről