Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megölte és levágta a testvére fejét egy olasz férfi

Vágólapra másolva!
Szerda éjjel egy idős olasz férfi összeveszett a bátyjával, akivel együtt élt. Később, amikor az idősebb férfi lefeküdt aludni, a testvére megkéselte, elvágta a torkát, majd levágta a fejét. A gyilkosság után a fejet az utcára dobta, majd szólt az egyik szomszédnak, hogy hívja a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A 70 éves Annibale Mirelli Rómában élt a fiával és a feleségével, azonban miután ők meghaltak, úgy döntött hogy visszaköltözik Pannaranóba, ahol az öccse lakik. 

Pár éve együtt éltek, a szomszédok szerint rendszeresen vitatkoztak egymással.

 Az öccse, Benito gyakran ivott, ami szintén az egyik oka volt a vitáiknak. A közelben lakók szerint annyira gyakran vitatkoztak, hogy az utolsó eset már fel sem tűnt nekik. 

Szerda éjjel megint összevesztek egymással, Benito többször meg is ütötte a bátyját. Amikor Annibale lefeküdt, az öccse bement a szobájába és megkéselte, majd elvágta a torkát. 

Ezek után levágta a fejét, majd a lakás erkélyéről ledobta a fejet az utcára.

 Később lement és felszedte onnan, majd megkérte az egyik szomszédot, hogy hívja a rendőröket. A hatóságok a lakásában elfogták a férfit. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, első körben azt akarják kideríteni, hogy miért veszett össze a két férfi, valamint ki akarják deríteni, hogy mit csinált Annibale az utolsó napján – írja a salerno.corriere.it

Ahogy korábban megírtuk, Tyler Roenz, aki még mindig csak 19 éves, bűnösnek vallotta magát a saját anyja meggyilkolásában. A texasi tinédzser, két éve fojtotta meg a nőt, majd Nebraskába hajtott, a családi autójukkal, a csomagtartóban a holttesttel. A fiú most úgynevezett vádalkut kötött, ezután 40 év börtönre ítélték. Legkorábban 20 év után szabadulhat.

New Jersey államban egy kétgyermekes anyát gyilkossággal vádolnak, miután mindkét kislányát vízbe fojtotta. a hatóságokhoz két eszméletlen gyermekről érkezett jelentés egy családi házban. Amikor a rendőrök kiérkeztek, borzalmas látvány tárult a szemük elé: az anya a kádba fojtotta egy- és hároméves kislányát.

Ma délután írtunk arról, hogy meggyilkolhattak egy mentőst Angliában, akinek a holttestét egy házban találták meg és mellette volt egy másik holttest is. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy férfi Romániában megölt egy 17 éves lányt, majd öngyilkos lett



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről